Ali je noseča Rihanna pravkar razkrila, katerega spola je njen drugi otrok?

Oboževalci se sprašujejo, ali je Rihanna pravkar dala velik namig o svojem drugem otroku z A$AP Rockyjem.

35-letna pevka je svojo drugo nosečnost naznanila na odru Super Bowla 2023, maja 2022 pa se je razveselila svojega prvega otroka – sina.

Preberi si tudi:
Rihanna - Modna.si

VIDEO: Rihanna drugič noseča! Na Super Bowlu pokazala nosečniški trebušček

Oboževalci so začeli špekulirati, da je Rihanna drugič noseča, potem ko so med njenim nastopom med polčasom Super Bowla LVII v nedeljo, 12. februarja na stadionu State Farm…

Z drugim otrokom na poti in verjetno tik pred rojstvom, se svet sprašuje, ali Rihanna pričakuje še enega sina ali prvo hčerko.

Oboževalci menijo, da je Rihanna med nakupovanjem otroških oblačil v Los Angelesu v sredo, 12. aprila namignila, da ne bo več edina punca v družini. Na novih fotografijah je bila v eni od otroških trgovin opažena med ogledovanjem otroških oblačil v roza barvi.

Seveda so na tej točki to le špekulacije, saj je lahko kupovala oblačila za dojenčico kakšne svoje prijateljice. Po drugi strani pa je pevka s tem dejansko lahko pravkar razkrila spol svojega drugega otroka.

Preberi si tudi:
Rihanna - Modna.si

Rihanna razkrila, po kakšni hrani hrepeni med drugo nosečnostjo

Rihanna, ki trenutno pričakuje svojega drugega otroka z raperjem A$AP Rockyjem, je nedavno razkrila, kakšno hrano najraje je med drugo nosečnostjo. 35-letnica je svojo nosečnost naznanila med letošnjim…