Rihanna razkrila, po kakšni hrani hrepeni med drugo nosečnostjo

Rihanna, ki trenutno pričakuje svojega drugega otroka z raperjem A$AP Rockyjem, je nedavno razkrila, kakšno hrano najraje je med drugo nosečnostjo.

35-letnica je svojo nosečnost naznanila med letošnjim nastopom med polčasom Super Bowla in vse od takrat ponosno razkazuje svoj rastoči trebušček.

Preberi si tudi:
Rihanna - Modna.si

VIDEO: Rihanna drugič noseča! Na Super Bowlu pokazala nosečniški trebušček

Oboževalci so začeli špekulirati, da je Rihanna drugič noseča, potem ko so med njenim nastopom med polčasom Super Bowla LVII v nedeljo, 12. februarja na stadionu State Farm…

Pred nekaj dnevi pa je na svojih Instagram zgodbah pokazala, da že vso nosečnost hrepeni po ogljikovih hidratih. Objavila je dve fotografiji, na eni so njoki, na drugi pa špageti, na obeh pa se lepo vidi tudi njen nosečniški trebušček.

Rihanna je na fotografiji s špageti napisala “drive-tru”, na tisto z njoki pa dodala emocionalni simbol matere, ki hrani svojega otroka preko stekleničke, s čimer je verjetno želela povedati, da skrbi, da je njen dojenček v trebuhu dobro nahranjen.

Preberi si tudi:
Rihanna pokazala, kako skrbi za svojo kožo med nosečnostjo

Rihanna pokazala, kako skrbi za svojo kožo med nosečnostjo

Rutina vključuje samo tri korake! Rihanna živi svoje najboljše nosečniško življenje, ne le s svojimi osupljivimi nosečniškimi videzi, ampak tudi z večerno nego kože. Zvezdnica je na Instagramu…