Razkriti glasbeni gostje, ki bodo nastopili na kronanju kralja Karla III.

Poročali smo že, da je kar nekaj glasbenih zvezd zavrnilo nastop na kronanju kralja Karla III., vendar pa so nekateri glasbeniki potrdili svoj nastop na tem pomembnem dogodku.

Glasbeni dogodek se bo zgodil 7. maja na gradu Windsor, prisotnih pa bo 20.000 predstavnikov javnosti in povabljenih gostov.

BBC, televizijska mreža, ki pripravlja koncert, pravi, da bo “slavil novo poglavje v zgodovini naroda s temami ljubezni, spoštovanja in optimizma, slavil štiri narode, njihove skupnosti in Commonwealth.”

Poglej, katerih 7 glasbenih gostov je potrdilo svoje nastope.

Katy Perry

“Navdušena sem, da bom nastopila na kronanskem koncertu in pomagala dodatno osvetliti Sklad za zaščito otrok British Asian Trust, katerega delo vključuje pobude na terenu za zbiranje sredstev, s ciljem iskanja rešitev za trgovino z otroki,” je Katy povedala v izjavi.

Lionel Richie

“Deliti oder z drugimi nastopajočimi na The Coronation Concert je dogodek, ki se zgodi enkrat v življenju in to bo čast in praznovanje,” je dejal Lionel v izjavi.

Andrea Bocelli

“Večkrat sem imel veliko čast peti za njeno veličanstvo kraljico Elizabeto II. Zdaj je še ena velika čast, da me povabijo, da nastopim na kronanskem koncertu kralja Karla III. Moje veselje in vznemirjenje sta pomnožena, ko imam priložnost zapeti v duetu z mojim dragim prijateljem in vrhunskim baritonom sirom Brynom Terfelom ter izvesti ikonično pesem ljubezni in skupne solidarnosti,” je dejal v izjavi.

Take That

“To bo naš prvi nastop v živo po turneji Odyssey, pred štirimi leti leta 2019 in vrniti se na takšen oder! Ogromen bend in orkester v živo, pevski zbor, vojaški bobnarji, kulisa Windsorskega gradu in slavje novega kralja. Komaj čakamo,” so člani skupine Take That – Gary Barlow, Howard Donald in Mark Owen – zapisali v izjavi.

Bryn Terfel

Operni pevec Bryn Terfel bo izvedel duet z Andreo Bocellijem.

Freya Ridings

Potrjen je nastop pevke in tekstopiske Freye Ridings.

Alexis Ffrench

Potrjen je nastop izvajalca klasičnega soula Alexisa Ffrencha.

Preberi si tudi:
Kralj Charles, princ Harry, Meghan Markle - Modna.si

Zakaj se bo princ Harry udeležil kronanja kralja Charlesa, Meghan Markle pa ne

Veliko je bilo govora o tem, ali bosta princ Harry in Meghan Markle sploh povabljena na kronanje kralja Charlesa in ko sta vabilo prejela, so se vsi spraševali,…