Zakaj se bo princ Harry udeležil kronanja kralja Charlesa, Meghan Markle pa ne

Veliko je bilo govora o tem, ali bosta princ Harry in Meghan Markle sploh povabljena na kronanje kralja Charlesa in ko sta vabilo prejela, so se vsi spraševali, ali bosta sploh prišla, glede na preteklo dogajanje med člani kraljeve družine.

Preberi si tudi:
Meghan Markle, princ Harry - Modna.si

Princ Harry in Meghan Markle prejela vabilo na kronanje kralja Charlesa

Princ Harry in Meghan Markle sta uradno povabljena na slovesno kronanje kralja Charlesa III. Da je kraljevi par je prejel vabilo na dogodek, je potrdil tiskovni predstavnik para…

Zdaj pa je končno vse jasno, Harry se bo kronanja udeležil, Meghan pa bo ostala doma. Buckinghamska palača je v izjavi zapisala: “Buckinghamska palača z veseljem potrjuje, da se bo vojvoda suseški udeležil obreda kronanja v Westminstrski opatiji 6. maja. Vojvodinja suseška bo ostala v Kaliforniji s princem Archiejem in princeso Lilibet.”

Prijatelj kraljeve družine je potrdil, da se je 38-letni princ Harry odločil za udeležbo na dogodku, “da bo podprl svojega očeta v tem pomembnem trenutku v njegovem življenju.”

Kljub temu pa se v Združenem kraljestvu ne bo zadrževal dolgo časa. Harper’s Bazaar poroča, da “naj bi se Harry udeležil slovesnosti ob kronanju, vendar se ne bo udeležil drugih s tem povezanih dogodkov čez vikend,” oboževalci pa domnevajo, da je to posledica “nerodne” napetosti, ki je prisotna med člani kraljeve družine.

Preberi si tudi:
Princ Harry, Meghan Markle - Modna.si

Meghan Markle in princ Harry hočeta sestanek s kraljevo družino

Princ Harry in Meghan Markle naj bi prosila za srečanje s kraljevo družino med nenehno napetostjo med njima in ostalo družino. Sunday Times je v soboto (17. decembra)…

Zakaj pa se kronanja ne bo udeležila tudi Meghan? Razlog je precej razumljiv. Nekdanja igralka bo ostala v ZDA s sinom Archiejem, čigar rojstni dan je na isti dan kot kronanje (6. maja), in hčerko Lilibet, ki je stara 22 mesecev.

Prijatelj je za People povedal, “da bo vikend preživela na praznovanju z njim in njegovo sestro. Ni bilo opcije, da bi Meghan zamudila sinov rojstni dan,” je dodal vir za Page Six.

Kraljevi poročevalec Omid Scobie pa je še dodal: “Razumem, da je Archiejev četrti rojstni dan (prav tako 6. maja) igral dejavnik pri odločitvi para. Pričakujte, da bo to dokaj hitro potovanje v Združeno kraljestvo za princa Harryja, ki se bo udeležil le slovesnosti kronanja v Westminstrski opatiji.”

Preberi si tudi:
Rebel Wilson, Meghan Markle - Modna.si

Igralka Rebel Wilson o ne ravno “topli” Meghan Markle

Rebel Wilson je spregovorila o prvem srečanju z Meghan Markle in princem Harryjem, ki pa po njenih besedah ni bilo ravno dobro. Igralka se je spomnila izkušnje med…