Justin Timberlake končno razkril, zakaj je v resnici zapustil skupino NSYNC

Justin Timberlake se je končno odločil, da svetu odgovori na “starodavno” vprašanje o priljubljeni fantovski skupini iz 90-ih – *NSYNC: Zakaj se je na vrhuncu njihove kariere leta 2002 odločil za samostojno pot?

“Bili smo na turneji in kar naenkrat sem začutil, da je ta stvar zame prevelika,” je začel pojasnjevati Justin. “Začelo se je kot zabavno obmetavanje s kepami, ki je vse bolj postajalo snežni plaz. Poleg tega pa sem se tudi vedno bolj oddaljeval od skupine. Zdelo se mi je, da je meni veliko bolj mar za glasbo kot nekaterim ostalim članom skupine. In začutil sem, da si želim ustvarjati drugačno glasbo ter da moram slediti svojemu srcu.”

Pomemben trenutek v Justinovi solo karieri je bil njegov prvi solo nastop na glasbenih nagradah MTV Video Music Awards leta 2002, ki jih je vodil komik Jimmy Fallon, ki je zdaj tudi Justinov najboljši prijatelj.

Jimmy je opisal, kako sta se pravzaprav spoprijateljila: “Takrat sem prvič čisto sam vodil prireditev, Justin pa je takrat prvič čisto sam nastopal, zato sva se tisti večer resnično zbližala. Najini garderobi sta bili povezani in oba sva se trudila pomiriti drug drugega. ‘Super boš’, ‘Ne, ti boš super’. In vse od takrat sva zelo dobra prijatelja.”

Ne spreglej tudi Justinove zabavne reakcije, ko mu je Jessica Biel sporočila, da je drugič noseča!