JUTRI se pridružite največji rekreaciji na prostem: Dan miganja ZAME

V Arboretumu Volčji Potok bo to soboto, 16. septembra, največja rekreacija na prostem pod imenom Dan miganja ZAME. Ljubitelji aktivnega življenja boste zagotovo prišli na svoj račun. Na treh prizoriščih se bo zvrstila vrsta vadb, zanimiva predavanja in poseben program za otroke. Poleg tega bo pestro spremljevalno dogajanje, zabavne aktivacije, nagradne igre in nastop energičnega raperja Roka Terkaja – Trkaja.

Prvotni Migimigidan je postal Dan miganja ZAME, Generali pa ga kot generalni pokrovitelj v Arboretumu Volčji Potok letos omogoča že petič. Vzdušje na dogodku bo pozitivno, veselo, nasmejano in predvsem aktivno. Na glavnem odru bodo za vadbo, motivacijo in dobro voljo skrbeli Alenka Ružič Jovović, Špela Jakša, Jan Kovačič, Zumbalicious Crew, Nuša Gnezda in Anže Spreizer. Udeležencem bodo na voljo različne vadbe, ki se bodo zvrstile ena za drugo, poleg tega pa bodo poskrbeli tudi za izvrstna predavanja strokovnjakov s področja športa, prehrane, zdravja in splošnega dobrega počutja.

Na dogodek se lahko prijavite preko spletnega obrazca tukaj. Zagotovite si 50 % popust za vstopnico v Arboretum Volčji potok. Vadba z vaditelji in predavanja bodo brezplačna za vas! Tisti, ki boste pohiteli in se včlanili v program Generali ZAME, pa vas na tej povezavi čaka ena brezplačna vstopnica za odraslega in dva otroka do 14. leta starosti. Pri vstopnicah boste tako prihranili kar 21 evrov. Število vstopnic je omejeno, zato pohitite, saj si lahko zagotovite mesto na dogodku z najboljšo ekipo trenerjev in motivatorjev v Sloveniji.

Več informacij na www.danmiganjazame.si.