fbpx

Razkrito, kje je Beyoncé praznovala svoj 42. rojstni dan

Beyoncé si je med svojo izjemno uspešno turnejo privoščila premor in svoj rojstni dan praznovala na zasebnem otoku.

Pevka je sredi uspešne turneje Renaissance, a je to ni ustavilo, da si ne bi vzela kratkega oddiha in svoj 42. rojstni dan praznovala v velikem slogu. Po poročanju TMZ-ja je pevka najela celotni Mermaid Bay, verigo enajstih vil, ki se nahajajo v luksuznem otoškem letovišču The Brando v Francoski Polineziji.

Viri so razkrili, da so Beyoncé in ekipa prispeli na posestvo 5. septembra in ostali vsaj do petka, 8. septembra z odraslimi in otroki.

Kar zadeva njeno nastanitev, sta Beyoncé in Jay-Z bivala v glavni rezidenci Mermaid Baya – vili s štirimi spalnicami, ki stane okoli 20.000 dolarjev na noč – preostali del njune skupine pa si je razdelil 10 preostalih vil, ki imajo 1, 2 ali 3 spalnice.

Beyoncé je sicer rojstni dan praznovala 4. septembra in to z Diano Ross ter približno 70.000 oboževalci na turneji, zato je zasebni otok izgledal kot popolna destinacija za počitek, preden je nadaljevala svojo turnejo.

Preberi si tudi:
Beyoncé, Jay-Z - Modna.si

Beyoncé in Jay-Z kupila najdražjo vilo v Kaliforniji

Beyoncé in Jay-Z sta postavila rekord za najdražje kupljeno stanovanje v zvezni državi Kalifornija! Glasbeni par je pravkar kupil 3.716 kvadratnih metrov velik dom v Malibuju, ki se…