Kako z rezalnikom za pizzo v skledi narežeš solato

Multi uporaben pripomoček!

Le kdo ne obožuje pizze?! In prav zaradi tega razloga nas ima verjetno večina doma rezalnik, ki je specializiran prav za enostavno rezanje pizze. Kaj pa če ti povemo, da ga lahko uporabiš za rezanje še (vsaj) enega drugega živila? Ja, z njim lahko zelo preprosto razrežeš solato! In ne samo to, razrežeš jo lahko celo takrat, ko je že do konca pripravljena v skledi, ti pa ugotoviš, da so kosi preveliki. Ta super trik ti bo res v veliko pomoč!

Kaj potrebuješ: solato in rezalnik za pizzo.

Postopek: Preden postrežeš solato, nekajkrat zarolaj rezalnik za pizzo skozi vse sestavine, ko so že v skledi. Druga opcija pa je, da vse liste solate temeljito umiješ, jih položiš na desko in z rezalnikom za pizzo razrežeš na poljubno velike kose.

Zakaj deluje: Rezalnik za pizzo je bil v osnovi narejen za rezanje hrustljavega pizza testa, zato bo s še večjo lahkoto razrezal nežno in tanko solato na popolne (za grižljaj) velike kose.

Preberi si tudi:
Kako shraniti solato, da ostane hrustljava tudi več tednov

Kako shraniti solato, da ostane hrustljava tudi več tednov

Ne glede na to ali jo dodaš v burger, narediš kot samostojno jed z jajcem ali pa jo uživaš na pici za dodatek hrustljavosti, solata je izjemno vsestranska…