Kaj je narobe s prvo fotografijo Kate Middleton po operaciji

Valižanska princesa Kate Middleton je pred dvema mesecema prestala trebušno operacijo, zdaj pa je objavila tudi svojo prvo, s strani javnosti težko pričakovano, fotografijo.

Fotografija, objavljena ob materinskem dnevu, prikazuje Kate, kako sedi na stolu, obkrožena s svojimi tremi otroki. To je njena prva avtorizirana fotografija po božiču.

Kate Middleton z otroki -Modna.si
Kate Middleton z otroki (Foto: princeandprincessofwales / Instagram)

Po objavi so fotografijo odpoklicale številne fotografske agencije, ki so izdale “obvestilo o uničenju”, da bi zaustavile distribucijo fotografije.

“Pri natančnejšem pregledu izgleda, da je vir manipuliral s fotografijo,” je zapisano v obvestilu Associated Press-a. Tiskovni predstavnik AP-ja je za Telegraph povedal: “Fotografija prikazuje nedoslednost v poravnavi leve roke princese Charlotte.”

Čudno obdelana leva roka princese Charlotte - Modna.si
Čudno obdelana leva roka princese Charlotte (Foto: princeandprincessofwales / Instagram)

Fotografija je bila v nedeljo zjutraj objavljena na profilih družbenih medijev valežanskega princa in princese, skupaj s sporočilom, v katerem se Kate zahvaljuje za podporo.

“Hvala za vaše prijazne želje in nadaljnjo podporo v zadnjih dveh mesecih,” je pisalo sporočilo. “Vsem želim vesel materinski dan. C.” Kensingtonska palača je sporočila, da je fotografijo v začetku tega tedna v Windsorju posnel valižanski princ.

Podrobnosti princesinega stanja niso bile razkrite, vendar je Kensingtonska palača pred tem sporočila, da ni povezano z rakom in da Catherine želi, da njeni osebni zdravstveni podatki ostanejo zasebni.

Preberi si tudi:
Kate Middleton - Modna.si

Kate Middleton prvič po operaciji opažena v javnosti

Kate Middleton je bila prvič po skoraj dveh mesecih fotografirana v javnosti! 42-letna valižanska princesa je v začetku tega leta prestala “načrtovano abdominalno operacijo”. Takrat je bilo potrjeno,…