Kate Middleton prestala abdominalno operacijo – odpovedala vse prihajajoče dogodke

Valižanska princesa Catherine oziroma Kate Middleton je bila operirana in se bo verjetno na javne dolžnosti vrnila šele po veliki noči, ki bo v nedeljo, 31. marca.

Palača je podala izjavo, v kateri je potrdila, da je imela 42-letna članica kraljeve družine “načrtovano operacijo trebuha”.

Palača je zapisala: “Operacija je bila uspešna in pričakuje se, da bo ostala v bolnišnici deset do štirinajst dni, preden se bo vrnila domov in nadaljevala okrevanje. Na podlagi trenutnih zdravniških nasvetov se verjetno ne bo vrnila k javnim dolžnostim šele po veliki noči.”

“Valižanska princesa ceni zanimanje, ki ga bo povzročila ta izjava. Upa, da bo javnost razumela njeno željo, da svojim otrokom ohrani čim več normalnosti; in njena želja, da njeni osebni zdravstveni podatki ostanejo zasebni. Kensingtonska palača bo zato zagotovila posodobitve o napredku Njene kraljeve visokosti le, ko bodo na voljo pomembne nove informacije,” se nadaljuje izjava.

“Valižanska princesa se želi opravičiti vsem, ki jih to zadeva, ker mora preložiti svoje prihajajoče obveznosti. Veseli se, da jih bo čim prej opravila čim več,” so zaključili izjavo.

People še poroča, da “težava ni bila rakava.”

Preberi si tudi:
Kate Middleton, Taylor Swift - Modna.si

Ali to pomeni, da je Kate Middleton oboževalka Taylor Swift?

Kate Middleton je ena najbolj priljubljenih članic kraljeve družine, saj jo je anketa YouGov jeseni 2023 postavila na drugo mesto, takoj za kraljico Elizabeto, ki je ohranila prvo…