Ali to pomeni, da je Kate Middleton oboževalka Taylor Swift?

Kate Middleton je ena najbolj priljubljenih članic kraljeve družine, saj jo je anketa YouGov jeseni 2023 postavila na drugo mesto, takoj za kraljico Elizabeto, ki je ohranila prvo mesto tudi v letu po njeni smrti.

Kate in njen mož princ William sta zelo aktivna člana kraljeve družine. 3. oktobra 2023 udeležila številnih dogodkov v Cardiffu za začetek meseca temnopolte zgodovine v Združenem kraljestvu. In ko sta bila tam, sta nekaj časa preživela tudi na srečanju s

Kate Middleton - Modna.si
Kate Middleton (Foto: Profimedia)

kraljevimi oboževalci. Kate je klepetala z nekaterimi šolarji, ki so prišli na dogodek, pokazala je tudi znak z roko v obliki srca, ki ga je pomagala popularizirati Taylor Swift. Ali je Kate s tem želela sporočiti, da je skrivna Taylorina oboževalka?

Taylor Swift že več kot desetletje s svojimi rokami dela znak srca in nekoč je o tej potezi razpravljala z The New York Times. “Simbol srce-roka pomeni nekaj med ‘ljubim te’ in ‘hvala’. To je samo prisrčno, preprosto sporočilo, ki ga lahko preneseš brez besed,” je dejala zvezdnica.

Izleda, da je Kate seznanjena s tem sporočilom, ki ga uporabljajo tudi Swiftiji – oboževalci pevke. Ali to pomeni, da je med njimi tudi princesa Catherine?

Preberi si tudi:
Kate Middleton - Modna.si

Razkrito, katero alkoholno igro se najraje igra Kate Middleton

Ko pomisliš na kraljevo družino, se ti v mislih verjetno najprej narišejo spolirani modni videzi in lepo obnašanje. Glede na to, da so na uradnih dogodkih vedno pod…