Razkrito, katero alkoholno igro se najraje igra Kate Middleton

Ko pomisliš na kraljevo družino, se ti v mislih verjetno najprej narišejo spolirani modni videzi in lepo obnašanje. Glede na to, da so na uradnih dogodkih vedno pod ostrim očesom javnosti, morajo kraljevi člani zagotovo najti tudi načine, kako se sprostiti in malo zabavati. Kate Middleton, valižanska princesa, ni nobena izjema pri tem pravilu in še vedno je po srcu mladenka, ki se rada ukvarja s športom in igrami ter občasno uživa v alkoholu.

V nedavnem intervjuju v podkastu Mika Tindalla “The Good, The Bad & The Rugby” se je princesa Kate pridružila princu Williamu in princesi Anne. Med epizodo podkasta, ki je bila predvajana 9. septembra 2023, se je Tindall prisrčno norčeval iz Kate, ker je tekmovalna, ko gre za šport in igre. “Ne bom rekel, da si izjemno tekmovalna,” jo je podražil. Odgovorila mu je, da “sploh ni tekmovalna”, na kar je Tindall v veselem tonu razkril, da je Kate brez dvoma tekmovalna, kar on zagotovo ve, ker “sem jo videl igrati beer pong.”

Kate naj bi bila fenomenalna pri igranju beer ponga, saj je sama priznala, da obožuje namizni tenis, znan tudi kot pingpong. Pravzaprav je Kate med istim pogovorom v podkastu Mika Tindalla, v katerem so razpravljali o njeni spretnosti v pivskem pongu, priznala, da sta oba z možem princem Williamom tako zelo tekmovalna v namiznem tenisu, da včasih igrata ure in ure, ne da bi kdo od njiju priznal poraz.

“Mislim, da nama ni uspelo dokončati partije namiznega tenisa,” je rekla Kate. “To postane miselni izziv med nama.” William se je strinjal s svojo ženo in razkril, da tekme namiznega tenisa med kraljevim parom, namesto da bi končala igro, ko je doseženo določeno število točk, v bistvu postanejo tekmovanje v tem, “kdo lahko preseže drugega.”

Preberi si tudi:
Kate Middleton - Modna.si

Razkrito, kakšno hrano jé princesa Kate Middleton

Ljudje po celotnem svetu so očarani nad britansko kraljevo družino in želijo o njej izvedeti čim več. To vključuje tudi, kako izgled njihov jedilnik. Ameriški Cosmopolitan je malo…