Kaj počne Lisa Rinna, da ima pri 54-ih postavo 24-letnice

Razkrite fitnes in prehranske skrivnosti postavne ameriške igralke!

Lisa Rinna je nedavno na svojem Instagram profilu s sledilci delila nasmejano fotografijo, na kateri nosi rdeče bikini kopalke. “Vadim jogo. Že 25 let. Kaj pa ti počneš? Aja, hodim pa tudi na spin in v gore. In zelo sem dosledna glede tega,” je 54-letnica zapisala pod fotografijo.

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on


Leta 2014 je reviji People razkrila, da beseda “dieta” v njenem besednjaku ne obstaja. “Nerada uporabljam besedo dieta, ker če jo, potem si bom še 10-krat bolj želela jesti. Zmernost je ključna,” je povedala mati dveh postavnih hčera in nadaljevala: “Sama zase pravim, da sem nestriktna veganka. Večinoma uživam rastlinsko prehrano, ampak če mi zadiši meso, ga bom tudi jedla.”

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on


Kako pa ohranja takšno izklesano postavo? Rina je že pred časom razkrila, da se ji zdi zelo pomembna vsakodnevna aktivnost. “Obožujem kombinacijo SoulCycle-a in joge. Ohranja me uravnoteženo in zbistri misli,” poleg tega pa je še dodala, da trenira šestkrat na teden in kombinira spinning in tečaje joge.

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on


Z leti je tudi ugotovila, kaj ji najbolj ustreza. “Že leta sem sama svoja dietetičarka in vadbena terapevtka. Menim, da je najbolj pomembno poslušati svoje telo,” je še dodala zvezdnica.