Domov » VIP » Kaj se dogaja med Taylor Swift in Katy Perry?

Kaj se dogaja med Taylor Swift in Katy Perry?

VIP
Kaj se dogaja med Taylor Swift in Katy Perry?
📷 Katy Perry / Instagram; Profimedia

Nedavno je Katy Perry na svojem Instagram profilu objavila fotografijo piškotov s čokoladnimi koščki na krožniku, na katerega je napisala “peace at last” (“končno mir”). Vse skupaj ne bi bilo popolnoma nič vznemirljivo, če Perryjeva ne bi na fotografiji označila Taylor Swift, poleg tega pa jo omenila tudi pod fotografijo, kjer je zapisala: “dober občutek 🧡 @taylorswift”. ET je odkril, da so bili piškoti resnično spečeni za “ME!” pevko.

View this post on Instagram

feels good 🧡 @taylorswift

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Kmalu po tem, ko je Katy objavila fotografijo, jo je Taylor komentirala z ogromno srčki:

(Katy Perry / Instagram)

“Da Taylor Swift in Katy Perry spodbujata druga drugo je resnično najboljša stvar, ki se mi je kdajkoli zgodila,” je fotografijo komentiral en oboževalec.

Spor med pevkama se je začel leta 2014, ko je Taylor javno spregovorila o tem, da ima težave s Katy, ki je bila tudi navdih za pesem “Bad Blood”. Po letih izogibanja druga drugi in negativnih mnenj, sta se priljubljeni pop pevki očitno končno le pobotali.

ET je marca letos na rdeči preprogi glasbenih nagrad iHeartRadio Music Awards Katy vprašal, če bi kdaj sodelovala s Taylor in je že takrat presenetila z odgovorom: “Mislim, delam glasbo z Zeddom, tako da sem odprta za sodelovanja.” Se nam obeta pesem z naslovom “Peace at last”?