Kaj se dogaja z zdravjem Justina Bieberja

Odpovedati je moral koncertno turnejo, njegova žena je zaskrbljena zanj.

Justin Bieber je moral, ne po svoji želji, odpovedati preostale datume njegove koncertne turneje Justice World Tour. To pa se ni zgodilo prvič, že sredi leta 2022 je moral odpovedati nekaj datumov, saj so mu odkrili Ramsay Huntov sindrom.

Preberi si tudi:
Justin Bieber sporočil, da je polovica njegovega obraza paralizirana

Justin Bieber sporočil, da je polovica njegovega obraza paralizirana

Justin Bieber razkril resno in grozljivo stanje! 28-letni pevec je v petek, 10. junija na družbenih omrežjih delil žalostno novico o svojem zdravju. “POMEMBNO PROSIM POGLEJTE. Rad vas…

Vir je za Daily Mail namignil, da naj bi bili na novo odpovedani datumi posledica zdravnikovih naročil zaradi njegove bolezni.

“Justin je krhek in zadnje čase se je izčrpal. Rekli so mu, da se to mora zgoditi in ni imel druge izbire,” je povedal vir.

Dodal je, da za odločitvijo ne stojijo le zdravstveni delavci in da so bili tudi drugi, vključno z njegovo ženo Hailey Bieber, “zaskrbljeni” zanj.

Vir je nadaljeval in opozoril, da izgleda, da se Justin prav tako strinja s to odločitvijo.

“Zaveda se, da bi to lahko imelo grozen vpliv na njegovo splošno zdravje, če ne bi odpovedal preostalih datumov turneje. Če nima svojega zdravja, nima nič,” je dodal. “Zaradi tega se počuti grozno. Zaveda se, da to vpliva na veliko ljudi, ki se zanašajo nanj in je predan temu, da poskrbi, da so vsi v redu.”