Kaj si Kim Kardashian misli o pesmi ‘thanK you aIMee’ od Taylor Swift, ki govori o njej

Taylor Swift je pred kratkim izdala nov dvojni album, na katerem je tudi pesem “thanK you aIMee”, ki očitno govori o Kim Kardashian in dva bližnja vira sta razkrila, kaj si Kim misli o pesmi.

Preberi si tudi:
Taylor Swift - Modna.si

Taylor Swift pravkar izdala dvojni album “The Tortured Poets Department”

Taylor Swift je 19. aprila ponoči pripravila veliko presenečenje za oboževalce, le dve uri po izdaji njenega novega albuma The Tortured Poets Department. 34-letni pevka je pravkar lansirala…

Kim in Taylor sta se pred leti javno sprli, predvsem zaradi situacije s Kanyejem Westom in pesmi “Famous”, ki jo je izdal.

Zdaj pa sta dva vira spregovorila o Kiminem odzivu na vso dramo. “Prebolela je to in meni, da bi morala tudi Taylor iti naprej.”

Poleg tega Kim dejansko “ne razume, zakaj [Taylor] kar naprej pogreva to. Minila so dobesedno leta.”

“Kim je spor s Taylor pustila za seboj in ji je vseeno za njeno pesem ‘thanK you aIMee’. To je pustila v preteklosti, še posebej, ker se je njuna drama zgodila tako dolgo nazaj,” je za ET povedal vir ter dodal: “Kim spoštuje Taylor kot umetnico, vendar trenutno nima močne želje po razrešitvi njunih razlik.”

Kljub izjavam bližnjih virov pa Kim verjetno težko ostaja ravnodušna glede situacije, saj je v le nekaj dneh izgubila že več kot 500.000 sledilcev na Instagramu.