fbpx

Kaj tvoj najljubši dodatek jedem pove o tebi

Kdo pravzaprav si? Obožuješ sladek ketchup? Morda uživaš v pekoči gorčici? Ali pa hrepeniš po slani majonezi? V nadaljevanju si poglej, kaj tvoj najljubši dodatek jedem pove o tebi.

Ketchup

Ljudje, ki obožujejo ketchup, radi ustrežejo ljudem, izogibajo pa se situacijem, ki zahtevajo večja tveganja in vznemirjenje. Prilagajanje spremembam ni ravno njihova najboljša stvar, občudujejo pa spontanost pri drugih. Prijatelji in sodelavci se obračajo nanje zaradi njihove stabilnosti. Vsi lahko vedno računajo na ljubitelja ketchupa!

Majoneza

Ljubitelje majoneze ne razume ravno vsak, vendar se sami ne obremenjujejo s tem. Zaupajo svojim odločitvam in ne čutijo potrebe po iskanju soglasij. So sami svoj najboljši zagovornik in to jim popolnoma ustreza.

Gorčica

Gorčico obožujejo zelo realne in prizemljene osebe, vendar, ko se v njih prebudi divja plat, so neustavljivi! Gravitirajo bolj k drznim in opaznim barvam, najbolj pa uživajo v house glasbi.

Sriracha

Življenje za ljubitelje srirache je ena sama pustolovščina – je kdo za ‘road trip’? So veliki perfekcionisti in nič se jim ne zdi popolno, dokler ne gredo preko svojih zmožnosti. Nikar ne bodi v napoto ljubiteljem srirache, oni so neustrašni!

Sojina omaka

Sojino omako imajo radi ljudje, ki jih zanimajo detajli, zaradi česar lahko včasih izpadejo tudi preveč pedantni. Zelo težko jih je prebrati, kljub temu pa jih ni težko vzljubiti. Hitro si tudi pridobijo zaupanje in spoštovanje drugih. Plus, marsikdo si želi vsaj malo njihovega fantastičnega okusa za modo.