Kaj tvoj najljubši dodatek jedem pove o tebi

Kdo pravzaprav si? Obožuješ vonj ketchupa? Morda uživaš v pekoči gorčici? Ali pa hrepeniš po sladki majonezi? V nadaljevanju si poglej, kaj tvoj najljubši dodatek jedem pove o tvojem osebnem stilu!

Ketchup
Rada ustrežeš ljudem, izogibaš pa se situacijem, ki zahtevajo večja tveganja in vznemirjenje. Prilagajanje spremembam ni ravno tvoja najboljša stvar, občuduješ pa spontanost pri drugih. Prijatelji in sodelavci se obračajo nate zaradi tvoje stabilnosti. Vsi lahko vedno računajo na ljubitelja ketchupa!

Tvoj osebni okus glede modnih dodatkov je klasičen, tako kot tvoj okus glede dodatkov jedem. Zagotovo boš dobila ogromno pohval za verižico s srčkom in utripom srca!
HEARTBEAT verižicaMajoneza
Ljubiteljic majoneze ne razume ravno vsak, vendar se sama ne obremenjuješ s tem. Zaupaš svojim odločitvam in ne čutiš potrebe po iskanju soglasij. Si sama svoj najboljši zagovornik in to ti popolnoma ustreza.

Všeč so ti stvari, ki so popolno nasprotje klasičnemu stilu. Tvoje kolegice morda ne bodo ravno navdušene nad tvojimi posebnimi modnimi dodatki, ampak tebe to prav nič ne moti.

Gorčica
Si zelo realna in prizemljena oseba, vendar, ko se v tebi prebudi divja plat, si neustavljiva! Gravitiraš bolj k drznim in opaznim barvam, najbolj pa uživaš v house glasbi.

Gospodična ‘Gorčica’, najraje imaš opazen nakit, kot so statement verižice, saj govorijo same zase, so stylish in nikoli iz mode.
ZAYA roza verižica

Sriracha
Življenje je zate ena sama pustolovščina – je kdo za ‘road trip’? Si tudi velika perfekcionistka in nič se ti ne zdi popolno, dokler ne greš preko svojih zmožnosti. Nikar ne bodi v napoto sriracha dekletom, one so neustrašne!

Usnjene legice so primerne za toliko različnih priložnostih, zaradi česar so tudi nepogrešljivo oblačilo v tvoji omari. Izžarevajo svojo močno osebnost, tako kot ti!

Sojina omaka
Zelo te zanimajo detajli, zaradi česar lahko včasih izpadeš tudi preveč pedantna. Zelo težko te je prebrati, kljub temu pa te ni težko vzljubiti in hitro si pridobiš zaupanje in spoštovanje drugih. Plus, marsikatera si želi vsaj malo tvojega fantastičnega okusa za modo.

Všeč so ti bolj subtilni, ne preveč opazni modni dodatki. Ta zapestnica in verižica v zlato-kožni barvi ti je resnično pisana na kožo!
Galaxy zlata zapestnica in verižica

Ne spreglej tudi trikov in nasvetov za reševanje in shranjevanje nakita!

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si