Kaj vse je Rihanna nosila med nastopom na Super Bowlu

Rihanna pretresa oder med polčasom Super Bowla 2023!

34-letna superzvezdnica je med nastopom izvedla nekaj svojih mega uspešnic, s svojim videzom pa je tudi razkrila, da je noseča s svojim drugim otrokom.

Preberi si tudi:
Rihanna - Modna.si

VIDEO: Rihanna drugič noseča! Na Super Bowlu pokazala nosečniški trebušček

Oboževalci so začeli špekulirati, da je Rihanna drugič noseča, potem ko so med njenim nastopom med polčasom Super Bowla LVII v nedeljo, 12. februarja na stadionu State Farm…

Na milijone ljudi si je ogledalo njen nastop in številni so se spraševali, kakšna oblačila in modne oblikovalce je izbrala zvezdnica za ta poseben nastop.

Dama v rdečem je nosila znamko Loewe by Jonathan Anderson – oprijet kombinezon je bil narejen iz svilenega džersija, izrezljanega usnjenega korzeta in ohlapnega kombinezona iz bombažnega platna, ki zagotavlja več plasti in tekstur.

Rihanna je videz dopolnila z nakitom Messika – mono uhan Magnetic Love, enojni uhan Équilibristes, uhan High Voltige Equilizer, uhan Asymmetrical Illusionnistes in sponko za uho Illusionnistes. Nosila je tudi nizke superge MM6 Maison Margiela x Salomon Cross v rdeči barvi, prvo različico sodelovanja znamke s Salomonom.

Prav tako je najprej nosila rdeč usnjen napihnjen šal z vgrajenimi rokavicami, ki mu je sledil rdeč usnjen maksi napihnjen plašč z vgrajenimi rokavicami, ki ju je oblikoval Alaia Pieter Mullier.

Rihanna je nosila tudi tri vintage diamantne broške Joseph Saidian & Sons in uro Jacob & Co. Brilliant Skeleton Northern Lights Rose Gold z rdečim safirnim steklom in rdečim paščkom. Svoj videz je polepšala s prstanom iz rubina in diamanta podjetja Bayco.

Videz je oblikoval Rihannin stilist Jahleel Weaver, pomagal pa mu je Amir Dayi.