Kako balzam brez izpiranja koristi tvojim lasem

Naši lasje gredo skozi marsikaj, tega ni mogoče zanikati. Večkratno barvanje, skoraj vsakodnevno toplotno oblikovanje, sprejanje z lakom itd. Medtem ko je nekaj srečnežem uspelo ubežati temu in sprejeti svoje naravne lase brez oblikovanja z vročimi preparati, večina ljudi dan za dnem potrebuje arzenal pripomočkov, da ukrotijo svoje lase. In ena stvar, ki velja za slednje, je, da obsedenost z lasmi velja tudi za izdelke za nego las. Maske za lase, balzami, globinski tretmaji, keratinski tretmaji, jemanje dodatkov.


Trg za nego las je nasičen z najrazličnejšimi izdelki. Ne manjka izdelkov, s katerimi lahko skrbiš za svoje lase ali poskušaš popraviti škodo, ki si jo povzročila. Časi preproste rutine šampon+balzam so že davno minili. Zdaj lahko tvoj režim umivanja las vključuje vse od pilinga za lasišče do pršila za folikle. A kljub vsemu ostaja en zanesljiv klasičen izdelek, ki ga moraš imeti, saj zagotavlja, da bodo tvoji lasje gladki in hidrirani – balzam brez izpiranja.

Balzam brez izpiranja na tvojih laseh deluje tekom celega dneva

Pri negi las je zelo pomembno, da se zavedaš, da se nega las ne konča pod tušem, ampak se nadaljuje tudi izven njegani pomembno le to, kaj uporabiš pod tušem, ampak tudi izven njega. Vsaki lasje so drugačni in se drugače sušijo. Nekaterim se posušijo v popolnoma ravne in svetleče, spet drugi se spopadajo z neukrotljivimi frizastimi lasmi.


Balzam brez izpiranja je popoln korak, ki ne le ohrani lase pod nadzorom, ampak če jih nameravaš toplotno oblikovati, bo ta korak pomagal do čim bolj gladkih rezultatov.

Tako kot klasični balzami, balzami brez izpiranja vlažijo in gladijo lase ter jih tudi pomagajo razvozlati. Balzam brez izpiranja nanesi, ko so tvoji lasje 50% suhi, osredotoči pa se bolj na konice las, še zlasti če imaš mastno lasišče.

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si