fbpx

Kako brez čakalnih vrst do ortodonta za otroka?

Najkrajša čakalna doba na prvi prosti termin pri ortodontu z napotnico je 4 leta – Z enostavno rešitvijo do ortodonta že v 4 dneh!

Je tudi vaš otrok eden izmed več kot 84 tisoč otrok, ki več kot leto dni čakajo na prvi ortodontski pregled? Se vaš otrok sooča z nizko samopodobo zaradi neravnih zob? Si želite, da je vaš otrok srečen in neobremenjen zaradi težav z zobmi? Čakalne vrste za prvi pregled pri ortodontu so v Sloveniji pereč problem, saj je povprečna čakalna doba na prvi prosti termin z napotnico z oznako hitro daljša od 4 let.

V Medicinski in pravni agenciji Happymed se zavedajo globoke težave v našem zdravstvu glede dostopnosti ortodontov, zato so se odločili poiskati rešitev, ki bi pomagala pri reševanju te problematike. Vašim junakom bodo na pomoč priskočili strokovnjaki njihovega portala ORTODONT TAKOJ®, ki omogoča čezmejno zdravljenje brez čakalne dobe. Lepši nasmeh vpliva na posameznikovo samopodobo, boljši ugriz in lažje čiščenje medzobnih prostorov, kar omogoča dolgoročno stabilno stanje zob v ustni votlini.

ORTODONT TAKOJ - Modna.si
Vašim junakom bodo na pomoč priskočili strokovnjaki njihovega portala ORTODONT TAKOJ®, ki omogoča čezmejno zdravljenje brez čakalne dobe

Pravočasno in primerno ortodontsko zdravljenje izboljšata ugodne pričakovane rezultate zdravljenja ter zmanjšata tveganja za okvare in poškodbe otrokovega zobnega zdravja. Med tveganji je lahko puljenje stalnih otrokovih zob za pripravo na zobni aparat in nastane kot posledica zapoznelega zdravljenja. Sodobna ortodontija vključuje diagnostiko in metodo zdravljenja, ki je del kraniofacialne biologije. Usmerjena je v pravočasno in primerno zdravljenje otrokovega zobovja, njegovih funkcij in obraznega skeleta.

Za obisk ortodonta in nošenje zobnega aparata ni večjih tveganj in ni starostnih omejitev za zdravljenje. Zobni aparati so se z razvojem medicine neprestano razvijali, na voljo pa je jih je veliko različnih vrst. Ortodont je tako tisti, ki vam bo na podlagi stanja vaših zob priporočil, kateri tip zobnega aparata bo za vašega otroka ali vas najbolj primeren. Ortodonti portala ORTODONT TAKOJ® omogočajo ortodontsko diagnostiko in zdravljenje s takojšnjim sprejemom pri vrhunskih ortodontih na Hrvaškem ─ v Zagrebu, Čakovcu in Reki. Vašega otroka bo izbrani ortodont zdravil pravočasno in takoj, ko bo imel zobovje ustrezno za začetek zdravljenja.

Če imate otroka z napotnico za ortodonta, ki je dopolnil 10 let ali več, ga lahko prijavite na čezmejni ortodontski pregled za zobni aparat s povračilom stroškov od ZZZS. Poleg veljavne napotnice je pogoj za povračilo opravljeno in plačano ortodontsko zdravljenje in indeks težavnostne stopnje EF nad 15 točk. Ortodonti portala ORTODONT TAKOJ® izvajajo sodobne tehnike zdravljenja anomalij zobnih položajev in zdravljenja ugriza. Čas zdravljenja in število prihodov starši izvedo, ko ortodont otroka pregleda in naredi analizo stanja njegove zobno-čeljustne deformacije.

Poleg informacij in naročanja na spletni strani www.ortodont-takoj.si, portal zagotavlja svetovanje v pisarni v Celju. Svetujejo strokovnjaki za načrtovano zdravljenje v tujini in odgovorijo na vsako vprašanje. Hkrati pa lahko starši z napotnico pri njih otroka tudi naročijo ali pokličejo na telefonsko številko 040 481 233 oziroma pošljejo elektronsko pošto na e-naslov: info@ortodont-takoj.si.