fbpx

Prihaja zelo osebni dokumentarec o življenju Eda Sheerana

Življenjskemu popotovanju Eda Sheerana od neobičajnega otroka, ki jeclja do svetovnega glasbenega superzvezdnika sledimo v prihajajoči dokumentarni seriji Ed Sheeran: The Sum of It All in napovednik zanjo je bil pravkar objavljen.

32-letni pevec in tekstopisec, ki je običajno zelo zaseben, je spregovoril o nekaterih najtežjih trenutkih svojega življenja.

“V osebnem in zasebnem življenju sem bil vedno zelo previden; edini dokumentarec, ki sem ga kdaj posnel, je bil tisti, ki se je osredotočal na moje pisanje pesmi,” je dejal Ed. “Disney mi je predlagal, da bi posnel dokumentarni film v štirih delih, in zdelo se je, da je pravi čas, da odprem vrata in spustim ljudi noter. Upam, da bodo ljudje uživali.”

“Vsi na svetu poznamo in obožujemo pesmi Eda Sheerana, saj je bil zvočna podlaga veliko trenutkov našega življenja,” sta v skupni izjavi povedala partnerja Fulwell 73 Ben Turner in Ben Winston. “Ampak ta serija filmov prikazuje pravega človeka, ki stoji za uspešnicami, prikazuje Eda na popolnoma drugačen način po burnem osebnem in poklicnem letu. V čast nam je bilo narediti to serijo v štirih delih.”

V seriji Ed izve novice, ki mu spremenijo življenje, ter razkrije svoje stiske in zmage v najzahtevnejšem obdobju svojega življenja.

Naslovi štirih epizod v seriji so: Ljubezen, Izguba, Fokus in Ravnovesje. Vse štiri epizode dokumentarne serije v štirih delih bodo globalno premierno prikazane v sredo, 3. maja, na Disney+.

Njegov najnovejši album ” – ” (izgovarja se “Subtract”, kar pomeni “Odvzeti”) bo izšel 5. maja. Edov novi singel “Eyes Closed” pa bo izšel ta petek, 24. marca.