Kako do čudovite postave, kot jo ima Kate Hudson

ALI kaj vse je potrebno za take trebušne mišice.

Kate Hudson je v bistvu utelešenje dvojne mavrice – je čudovita na pogled, poleg tega pa iz nje sije tudi taka pozitivna navihanost, s katero si v trenutku predstavljaš skakanje po posteljah in kavčih ob najljubših komadih. Pred kratkim je izdala knjigo Pretty Happy (Kar srečna), v kateri prikazuje, kako živeti polno življenje à la Hudson.

To je nekaj njenih razkritih skrivnosti.

Ni privrženka zajtrkov – sploh

Čeprav je splošno znano, da je najpomembnejši obrok dneva prav zajtrk, pa je to najtežji obrok za Kate. “Nisem ena tistih ljudi, ki se zbudijo lačni,” je povedala za Self. “…Ugotovila sem, da takrat ko jem zajtrk, pojem potem manj čez dan in več zvečer.” Največkrat jo zjutraj prebudi skodelica kave in zeleni sok. Po treningu, ki se zelo razlikuje, saj enkrat kolesari in teče, drugič dela pilates ali pa rutinsko vajo Tracy Anderson, pa vedno popije beljakovinski shake.

Njena dieta je delno “kemijski eksperiment”

Kate je trenutno na visoki alkalni dieti, kar pomeni, da se poskuša izogibati izjemno kislim živilom, tako da 60% do 80% njenih obrokov predstavljajo živila kot so tofu, oreščki, sadje in zelenjava. “Naša telesa so en velik kemijski eksperiment,” je povedala za revijo People. Tak način prehranjevanja pomeni, da se je potrebno izogibati mesu, mleku in mlečnim izdelkom, večinoma tudi glutenu in omejiti vnos sladkorja.

Ni 100% predana čisti dieti

Po beljakovinskem napitku po vadbi, Kate običajno zaužije solato za kosilo in pozno popoldansko malico pred večerjo. Poskuša imeti 5 manjših obrokov na dan, ki so bolj ali manj na rastlinski osnovi, je razkrila za marčevsko izdajo revije Self. “Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje zaužila zrezek,” priznava Kate.

To pa nikakor ne pomeni, da se te diete drži ves čas. “Če si želim jesti v restavraciji dobro hrano, bom to tudi naredila, recimo enkrat tedensko, ko se ne omejujem glede kalorij,” pravi. “Hočem samo uživati! Včasih si zaželim stvari, ki pač niso zdrave.”

Kateri pa sta njeni dve najljubši pregrehi? Hawaii pizza in makaroni s sirom.

Resnično obožuje kavo

Če samo na hitro preletiš Kate-in instagram profil, boš opazila ponavljajočo tematiko: kava, kava in še enkrat kava. Tako se začne vsak njen dan in včasih jo pije tudi sredi dneva, da jo napolni z energijo.

Kate-ino rutino s kavo bo očitno še najlažje posnemati, vse ostalo pa …

Katerih 6 pravil pa se pri svoji prehrani drži Gisele Bündchen?