Domov » Lepota & zdravje » Kako do polnih obrvi, kakršne ima Meghan Markle

Kako do polnih obrvi, kakršne ima Meghan Markle

Lepota & zdravje
Kako do polnih obrvi, kakršne ima Meghan Markle
📷 Profimedia

Meghan Markle že vse od takrat, ko je začela prijateljevati s princem Harryjem, navdušuje javnost s svojo naravno lepoto. Seveda ima na dosegu roke tudi svojo lepotno ekipo, ki skrbi za njen videz že vse od trenutka, ko se je leta 2017 preselila v London. En od kozmetičnih salonov, ki naj bi ga vojvodinja redno obiskovala, je Nails & Brows Mayfair, katerega lastnica je strokovnjakinja za obrvi Sherrille Riley.

In prav Sherrille se lahko zahvalimo, saj je razkrila nekaj izjemnih skrivnosti, kako do obrvi, kakršne ima vojvodinja suseška.

(Profimedia)

V intervjuju za Glamour je Sherrille razkrila, da so po novem v modi “zelo naravne, polne in navzgor počesane obrvi” – nekaj, kar Meghan nosi že nekaj časa, vključno s preteklim koncem tedna, ko se je udeležila kraljevega dogodka Trooping the Color z možem princem Harryjem.

Sherrille je priznala, da “najboljši strokovnjaki uporabijo kombinacijo različnih tehnik” in priporočila, da se obrvi tonira z “barvo, ki je en odtenek temnejša od tvojih naravnih obrvi”.

Eden od najbolj enostavnih trikov za polne obrvi, ki jih je razkrila, pa je vsekakor tale: “Ugotovila sem, da če počešeš obrvi navzgor in se pri tem osredotočiš na privzdigovanje dlačic navzven, v trenutku ustvariš bolj poln izgled, ki je zelo laskajoč in moden. Notranji del obrvi pusti naraven in s krtačko začni česati obrvi navzgor šele od predela, kjer so obrvi navpično nad zenico. Nikar jih ne češi navzdol. Seveda takšen videz – obrvi počesane navzgor – izgleda različno na različnih oblikah obraza, vendar je ključno to, da pristoji čisto vsem. To je en od najpogosteje zaželjenih tretmajev v našem salonu, saj je brezčasen in univerzalno laskajoč,” je strokovnjakinja za obrvi razkrila za Glamour.

V kolikor so na tvojih obrveh tudi prazni predeli (kjer ni dlačic), le-te najprej zapolni s čopičem in senčilom ali pa črtalom v podobnem odtenku, kot so tvoje obrvi, nato pa upoštevaj zgornje nasvete Sherrille.