Domov » VIP » Drama! Razkrit trenutek, ko je Khloé Kardashian izvedela za Tristanovo varanje z Jordyn

Drama! Razkrit trenutek, ko je Khloé Kardashian izvedela za Tristanovo varanje z Jordyn

VIP
Drama! Razkrit trenutek, ko je Khloé Kardashian izvedela za Tristanovo varanje z Jordyn
📷 Kylie Cosmetics / Instagram

“Tristan je vse priznal,” je bila besna Kim Kardashian.

To je trenutek, ki so ga vsi ljubitelji serije Keeping Up with the Kardashians čakali celotno sezono: ko Khloé Kardashian izve, da jo je Tristan Thompson ponovno prevaral, vendar tokrat z Jordyn Woods.

V napovedniku za finalno epizodo te sezone, ki bo predvajana v dveh delih, se družina Kardashian-Jenner sooči z izdajo najboljše prijateljice Kylie Jenner, Jordyn.

“Tristan in Jordyn sta se sinoči resno zapletla,” se sliši v ozadju, ko družinska prijateljica Larsa Pippen po telefonu razlaga situacijo Kim Kardashian. V naslednjem prizoru pa Kris Jenner sedi s Kim in razpravlja o škandalu.

“Moramo sestaviti celotno zgodbo,” Kris zaskrbljeno pove besni Kim, ta pa ji odvrne: “Tristan je vse priznal!”

V naslednjem prizoru Kylie sprašuje nekoga, katerega identiteta ni razkrita: “Sprašujem se, kaj se ti je porajalo po glavi?” Se je pogovarjala z Jordyn?

“Vedela sem, kakšen je on,” je Khloé v naslednjem prizoru razlagala Kylie, “nikoli v milijon letih pa si ne bi mislila, da je ona takšna.”

Za zaključek pa Khloé v solzah izjavi neposredno v kamero: “Res je bedno, da mora biti tako javno.”

Novica, da sta se oče Khloé-ine hčere True in najboljša prijateljica Kylie Jenner 19. februarja zapletla na privatni zabavi, je takoj naslednji dan završala v medijih povsod po svetu. In takšen je bil prvi odziv Khloé Kardashian na govorice.