Kako fejkaš svežo manikuro kot profesionalka

Nič ni bolj nadležnega, kot sestaviti skupaj brezhiben styling, nato pa opaziš okrušen lak na nohtih. Tak scenarij je še toliko bolj stresen, če imaš ta dan pomembne opravke, kot sta na primer razgovor za službo ali zmenek, ko si želiš izgledati še posebej urejena. Stilistka slavnih in modna ikona, Rachel Zoe, je znana tudi po tem, da ima vedno popolno nalakirane nohte, zato nas je presenetilo razkritje njene skrivnosti, da si ne lakira nohtov vsak drugi dan, ampak samo popravi delček, kjer se je lak odkrušil. S tem preprostim rešilnim postopkom bodo tvoji nohti popolni 24/7, da ne omenjamo prihranjenega denarja in časa.

Torej, za dneve, ko nimaš časa na sveže nalakirati nohtov, ti bo zagotovo v veliko pomoč trik, ki ga Rachel Zoe (ena najbolj modnih žensk na svetu) uporablja v kriznih trenutkih odkrušene manikure ali pedikure.

Barvni lak nanesi na predel, kjer se je lak okrušil, malo počakaj in nato po celem nohtu nanesi tanko plast istega barvnega laka. Zaključi s prozornim lakom za hitro sušenje.

V primeru, ko je lak okrušen že na več kot polovici nohta, ga je najbolje v celoti odstraniti in na obnohtno kožico nanesti malo negovalnega olja in hranilno kremo za roke. Če imaš čas, lahko naneseš še prozorni lak za lep lesk, drugače pa so tudi naravni nohti zelo lepi in veliko lepše izgledajo kot nepopolna, okrušena manikura.

Celotni postopek si lahko ogledaš tudi spodaj v videu.