Kako do frizure Kate Middleton (ker veš, da si jo želiš)

Zdi se, kot da Kate Middleton nikoli nima slabega dneva kar se tiče las. In vse to zahvaljujoč njenemu dolgoletnemu frizerju Richardu Wardu, ki je razkril nekaj veličastnih podrobnosti, kako doseči tako prožnost in sijaj – in seveda najbolj pomembno, kako lahko tudi same doma ustvarimo Kate Middleton pričesko.

1. Po umivanju in pred sušenjem nanesi na lasišče sprej za volumen. Ključno je, da na sušilnik za lase pritrdiš nastavek za volumen in ga postopoma premikaš okoli glave. Ampak pozor, nikar ne tresi fena, saj to povzroča skrepane in štrleče lase.

2. Ko so lasje približno 75% suhi, vzemi okroglo krtačo z naravnimi ščetinami in z njo oblikuj lase, sekcijo po sekcijo.

3. Ko so tvoji lasje še topli od sušenja, razdeli lase na več širših pramenov in jih ovij v velike navijalke stran od obraza.

4. Ko oviješ v navijalko še zadnji pramen las, razpleti pramen, ki si ga najprej ovila v navijalko ter ga s prsti zavij v smeri kodranja, da čim bolje obdržiš njegovo obliko. Ponovi postopek z vsemi prameni.

5. Z že prej omenjeno okroglo krtačo in lahkim sprejem, učvrsti pričesko na sprednjem delu lasišča okoli obraza, zaključi pa z nekaj potegi prstov skozi lase. Status princese dosežen!