Kako imaš tudi ti lahko že do konca tedna bolj raven trebuh

Zdaj, ko je poletje že tik za vogalom, mnogi hitijo v fitnes centre, da bi izklesali svoja telesa pred naslednjim obiskom plaže. Ampak, že en teden pravih odločitev lahko naredi tvoj trebuh opazno bolj raven! Te zanima, kako do bolj ploskega trebuha do konca tedna?

Najprej: prehrana. Uživanje redilne hrane in živil, ki te napihujejo je točno tisto, čemur se moraš na veliko izogibati. Uživaj čim več zelenjave (še posebej zelene listnate) in opazuj, kako kilogrami kar kopnijo.

Nikar ne pričakuj, da bo tvoje telo ostalo v formi brez telovadbe. Tekom tedna poskusi čim večkrat telovaditi in nikar ne preskoči fitnesa samo zato, da bi lahko ležala pred televizijo in gledala svoje najljubše serije ob grickanju čipsa. Osredotoči pa se tudi na vaje, ki ciljajo na oblikovanje trebušnih mišic, kot so trebušnjaki.

Limonina voda je odlična pijača za pospeševanje izgube teže. Je super nadomestek za druge visokokalorične pijače, kot so gazirane pijače in sadni sokovi, poleg tega pa je voda tudi znana po tem, da pospešuje metabolizem. Uživanje vode z rezinami limone pomaga zmanjšati napihnjenost, saj so limone naravni diuretik.

Ne spreglej tudi, katera živila najbolj pospešijo tvoj metabolizem in kaj fit ljudje z ravnimi trebuhi počnejo drugače!