7 stvari, ki jih fit ljudje z ravnimi trebuhi počnejo drugače

Sezona kopalk se počasi vendar vztrajno približuje in to seveda pomeni, da je treba zopet priti v formo, če si se v preteklih hladnih mesecih malo polenarila. V prizadevanjih za bolj raven trebuh bo seveda treba spremeniti kar nekaj stvari. V nadaljevanju boš izvedela, kaj ljudje s fit, ploskimi trebuhi počnejo drugače.

Veliko se gibljejo

Ali je to hoja po stopnicah namesto z dvigalom ali pa stanje namesto sedenje na avtobusu ali vlaku, fit ljudje veliko raje in bolj pogosto počnejo prvo od opcij.

Nikoli ne preskočijo zajtrka

Preskakovanje zajtrka povzroči, da tvoj krvni sladkor ponori, zaradi česar začne telo shranjevati maščobo. Zato poskrbi, da bo to od zdaj naprej najpomembnejši obrok dneva.

Ne uživajo belega kruha

Bel kruh je znan po tem, da hitro dvigne krvni sladkor, ki nato tudi hitro pade in zaradi tega si posledično kmalu zopet lačna. Polnozrnate žitarice pomagajo pri kurjenju maščob in so prav tako zelo okusne.

Konstantno pijejo po malo vode

Ljudje z ravnimi trebuhi so tisti, ki imajo s seboj vedno steklenico vode in naredijo požirek na vsakih 10-15 minut, da ohranjajo njihov metabolizem konstantno v pogonu.

Zaužijejo ogromno sadja in zelenjave

Namesto čipsa za prigrizek se raje odločijo za banano in medtem ko ti uživaš v krompirčku za prilogo, se oni raje nasitijo s špinačo in stročnicami.

Ne jejo hitre hrane

To je že samoumevno.

Krepijo različne skupine mišic

Ljudje z izklesanimi trebušnimi mišicami ne posvečajo svoje pozornosti samo trebušnim mišicam, ampak je njihov cilj narediti bolj zdravo in močno telo, posledično pa je pote tudi osrednji del telesa bolj fit.

Morda te zanima tudi, kako do ravnega trebuha brez diete in telovadbe in česa nikoli ne pij pred spanjem, če si želiš raven trebuh!