Kako kombiniraš legice za prav vsako priložnost

Oh te legice. Tople, udobne in tako vsestranske. Si kdaj zaželiš, da bi lahko kar živela v njih? Zate imamo super novico: da bi oblekla legice ti ni potrebno več cel teden čakati na sobotno jutro. Z nekaj dodatki in modnimi nasveti boš lahko nosila najbolj udoben kos garderobe na svetu vsak dan, cel dan, ne glede na to ali boš cel dan v pisarni, doma gledala televizijo ali pa prežurala celo noč.

Za konec tedna

Primerne so kakršnekoli, najbolje pa se boš počutila v takih, ki imajo v sestavi veliko spandeksa ali elastana. Najbolj udobne so tudi take, ki imajo širši pas, saj se ta precej manj premika in ne dela nobenih grbin pod majicami.
Da jih preobraziš iz pižamaste uniforme v dnevno kombinacijo, ki je primerna tudi za ven (ne da bi za to žrtvovala udobje), zraven kombiniraj dobro izbrane kose. Zgoraj obleci lahkoten puli, po vrhu pa še ogrinjalo ali pončo s karo ali katerimkoli drugim zanimivim vzorcem. Škornji brez pete, ki ti segajo visoko čez koleno, dajo temu klasičnemu jesenskemu stylingu modni pridih.

Za v pisarno

Ja, prav si prebrala! Trik je samo v pravem izboru legic – visokokvalitetna debelejša tkanina, zanimivi detajli (žepi, šivi, okraski) in nepričakovana, prefinjena barva (na primer temno ali olivno zelena). Taki modeli legic so zelo podobni klasičnim hlačam, zato jih brez težav nosiš namesto njih. Da pa bo videz pisarni primeren, zraven kombiniraj bolj klasične kose oblačil, kot so bluze z ovratniki in salonarji v nevtralnih barvah. Daljši suknjič, ki po silhueti spomnja že malo na moškega in sega do bokov ter prekrije zadnjico, bo več kot odlična izbira.

Za večerne zabave

Ko boš enkrat obvladala ta stil ti bo žal, da legic nisi malo bolj preučila že veliko prej! Odlične so za k elegantnim tunikam, ki veliko bolje izgledajo z legicami kot s hlačami. Oplemeniti videz in namesto klasičnih bombažnih legic, zvečer obleci take iz malo drugačnega materiala, na primer usnjene (še bolje iz umetnega usnja) in celotni styling bo v trenutku dobil koktejlski pridih.

Kot vidiš, legice niso noben ‘bau bau’, pomembno je samo to, kako jih skombiniraš. Edina in najbolj pomembna stvar pa je ta, da nikoli, ampak res nikol zraven legic ne oblečeš majice, ki sega samo do pasu. Zapomni si, ‘camel toe’ je že zdavnaj iz mode.

Zraven legic odlično izgleda tudi moška srajca. Te zanima, kako jo nosiš kot prava fashionista?