fbpx

Kako na naraven način do daljših in gostejših trepalnic

Ker bi naredile resnično vse za daljše trepalnice!

Trepalnice so ključne pri vsakem naravnem ali glamuroznem videzu, saj poudarijo tvoje oči in polepšajo obraz. V drogerijah sicer lahko najdeš izdelke, ki obljubljajo hitrejšo rast in gostejše trepalnice, vendar pogosto ostane samo pri obljubah.

Obstaja pa en lepotni nasvet, ki ti dejansko lahko pomaga do tvojih sanjskih trepalnic. In ne samo, da resnično deluje, tudi popolnoma naraven je!

Kako na naraven način do daljših in gostejših trepalnic
(Shutterstock)

Ricinusovo olje bo tvoje trepalnice popolnoma preobrazilo iz kratkih in komaj opaznih v dolge in goste – ja, zavidanja vredne! To naravno olje opazno podaljša trepalnice, jih okrepi in tudi zgosti.

Poleg tega, da je zelo poceni, pa je tudi uporaba zelo preprosta. Čisto krtačko za razčesavanje trepalnic in obrvi (ali očiščeno krtačko porabljene maskare) pomoči v ricinusovo olje, jo malo obriši ob rob stekleničke in nato z njo počeši trepalnice od korena do konic. To počni pred spanjem, da se olje lahko ponoči popolnoma vpije v trepalnice. Ostanek olja s krtačke nato preprosto odstrani z malo čistila za čiščenje čopičev in voilà, si na dobri poti do dolgih in gostih trepalnic!

Ali veš, katere so najhujše napake, ki jih delaš pri uporabi maskare in kako bi morala nanesti maskaro za ultra dolge trepalnice?