Domov » Lepota & zdravje » Najboljši način nanašanja maskare za ultra dolge trepalnice

Najboljši način nanašanja maskare za ultra dolge trepalnice

Lepota & zdravjeLičenje
Najboljši način nanašanja maskare za ultra dolge trepalnice
📷 Pinterest

Tudi pri tebi maskara zaseda najvišje mesto na seznamu dekorativnih izdelkov, ki bi jih vzela na samotni otok? Potem si na pravem mestu. Malo maskare na trepalnicah in lahkoten nanos glosa za ustnice je resnično vse, kar potrebuješ, da v le nekaj minutah ustvariš minimalističen dnevni videz. In čeprav je nanos precej samoumeven in preprost, pa obstaja eno majhno pravilo, ki bi ga morala upoštevati, če si želiš ultra dolge trepalnice.

Še preden karkoli rečemo – ja, potrebuješ tudi kodralec trepalnic, če tvoje trepalnice niso že naravno vsaj malo privihane. Nato pa je zelo pomembno, kam začneš nanašati maskaro.

Potem, ko si odstranila odvečno vsebino s krtačke, maskaro najprej nanesi na konice trepalnic, da jih podaljšaš in definiraš. Še zlasti ženskam, ki imajo tanjše trepalnice, bo voluminozna maskara obtežila trepalnice in uničila privihanost, če se maskaro začne nanašati pri korenu. Zato maskaro vedno najprej nanesi na konice, počakaj nekaj sekund, da se posuši, nato pa nadaljuj z nanosom kot običajno, torej od korena do konic.

Se tvoje trepalnice kljub upoštevanju zgornjega trika takoj povesijo in nikakor ne držijo privihane oblike? Poskusi sledeči trik: sušilec za lase nastavi na hladen zrak in ga takoj po nanosu maskare usmeri v trepalnice od spodaj navzgor. Vendar pozor, ves čas moraš imeti zaprte oči, da preprečiš draženje.