Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Sara Escudero – Collage Vintage

Blogerka tedna: Sara Escudero – Collage Vintage

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Sara Escudero – Collage Vintage
📷 Collage Vintage

Eksperimentalen, eklektičen in lahkoten!

Z več kot milijon sledilcev na Instagramu, je Sara Escudero ena od najbolj občudovanih influencerk v Španiji. Vse odkar je nekaj let nazaj lansirala svoj blog, je njen modni slog postajal vse bolj dodelan in hkrati navdih za mnoge ženske in modne navdušenke. Njen pristen slog, njena dostopnost in večen nasmeh na ustnicah so razlog, zakaj je tako zelo in vedno bolj priljubljena.

Njen modni slog je boemsko udoben – mešanica med hipijevskim, country in romantičnim. Vedno se raje odloča za vsestranske modne kose, kot pa trendovske, ki jih lahko oblečeš le nekajkrat. Obvezni modni kosi v njeni garderobni omari so denim v vseh oblikah – dolge kavbojke, kratke hlače, jakne, krila,…, klasične t-majice, bele boho obleke, lanena oblačila in ogromno modnih dodatkov. Najljubši model čevlja za zimo so gležnarji s srednje visoko peto, saj so izjemno vsestranski in enostavni za kombiniranje.

Ne predstavlja si modnih stajlingov brez nakita, saj verjame, da definirajo modni slog vsakega posameznika. Njen največji modni navdih sta dvojčici Olsen, Brigitte Bardot, Alexa Chung,… Kako pa bi Sara svoj slog opisala v treh besedah? “Eksperimentalen, eklektičen in lahkoten.”

Njen blog: Collage Vintage