Domov » VIP » Khloé Kardashian s svojimi željami popolnoma šokirala!

Khloé Kardashian s svojimi željami popolnoma šokirala!

VIP
Khloé Kardashian s svojimi željami popolnoma šokirala!
📷 Khloé Kardashian / Instagram

Khloé Kardashian so požari v Kaliforniji zelo razžalostili in mati 7-mesečne True Thompson si želi še enega otroka z nikomer drugim kot Tristanom Thompsonom. Ja, z moškim, ki jo je prevaral v času nosečnosti!

34-letnica po zelo stresnem in žalostnem tednu zaradi požarov v Kaliforniji resno razmišlja o možnosti, da bi imela še enega otroka s 27-letnim košarkašem. Kljub temu, da sta v zadnjih mesecih konstantno polnila naslovnice revij zaradi Tristanovega varanja, pa so Khloé nedavni požari pomagali spoznati, kaj je resnično pomembno v življenju in to je družina.

“Po čustvenem tednu Khloé ponovno razmišlja o tem, da bi imela čim prej še drugega otroka s Tristanom”, je razkril vir blizu družine Kardashian. “Khloe želi več otrok in prišel je čas, ko je zelo dvomila v svojo prihodnost s Tristanom. Toda po njunih dolgih pogovorih in po zelo travmatičnem tednu se je vse spremenilo.”

Požari so povzročili, da so bili mnogi zvezdniki evakuirani iz svojih domov, vključno s Khloé in njeno družino, ki živijo v mestu Calabasas. “Tragični požari v Calabasasu so imeli velik vpliv na Khloé in njen pogled na stvari, ki so se močno spremenile,” je nadaljeval vir. “Zaveda se, kako dragoceno je življenje in da je zelo pomembno živeti vsak dan do polnosti in loviti svoje sanje, ker jutrišnji dan ni zagotovljen. Kljub izzivom, s katerimi sta se soočala, Khloé resnično ljubi Tristana. Če si želita povečati svojo družino, Khloé meni, da je zdaj najboljši čas.”