Kako najdeš svojo najbolj romantično barvo

Rdeče vrtnice, rdeče ustnice, rdeča srca – rdeča je povsod, ko gre za ljubezen in romantiko. Rdeča je barva, za katero je splošno znano, da je romantična, poleg tega pa privlači pozornost. Ampak, kaj pa če ti rdeča barva ne pristoji in je zato nikoli ne nosiš? Katere so druge romantične barve, ki ti pristojijo?

Rdeča barva oblačil - Modna.si
Rdeča barva oblačil (Foto: lookstudio / Freepik)

Če se v kratkem odpravljaš na zmenek ali pa se preprosto želiš počutiti dobro v svoji koži, potem je vsekakor zelo pomembno, da nosiš oblačila, ki poudarijo tvojo polt. In vse je odvisno od barve tvojih žil – če imaš modre žile s pridihom zelene, je ten tvoje kože toplejši. Če pa imaš hladnejši ten kože, so tvoje žile modre s pridihom vijolične.

To pomeni, da ti pristojijo oranžna, rumena, zlata, rjava, zelena in rdeča, če imaš toplejšo polt. Če pa je tvoja polt hladnejša, boš s pastelnimi barvami dodala nekaj mehkobe, pristojijo pa ti tudi temno sive, modre in vijolične barve.

Preberi si tudi:
Kaj sporočaš z barvami oblačil, ki jih nosiš

Kaj sporočaš z barvami oblačil, ki jih nosiš

Tako kot izbereš opazno verižico ali prevelik pulover, tudi izbira barv oblačil in modnih dodatkov izraža tvoje trenutno razpoloženje. V nadaljevanju ti predstavljamo pet najbolj popularnih barvnih odtenkov…