Kako namerava Kylie Jenner naznaniti svojo drugo nosečnost

Kylie Jenner je načrtovala razkritje nosečnosti na prihajajočem dogodku Met Gala, vendar je bližnji vir povedal, da zdaj načrtuje ločeno naznanitev.

Kylie Jenner pričakuje svojega drugega otroka s Travisom Scottom in namerava veselo novico naznaniti pred Met Galo, ki se bo zgodila 13. septembra. Vir blizu podjetnice je povedal, da je morala svoje plane spremeniti, potem ko je nedavno več medijev poročalo o njeni drugi nosečnosti. “Načrtovala je, da bo nosečnost naznanila na Met Gali, preden je Page Six objavil novico,” je pojasnil bližnji vir. “Zdaj, ko je novica zunaj, načrtuje veliko naznanitev pred Galo.” Vir je tudi povedal, da se bo dogodka udeležila skupaj s Travisom in njeno starejšo sestro Kendall Jenner.

Par, ki je skupaj in narazen, že ima triletno hčerko Stormi Webster, ki se je rodila leta 2018. Čeprav oboževalci ugibajo, ali se je par ponovno pobotal po razhodu leta 2019, pa je vir razkril, da kljub vsemu nista spet romantično skupaj.


“Kylie in Travis uradno nista skupaj, kljub temu, da skupaj pričakujeta še enega otroka,” je pojasnil bližnji vir. Kljub temu imata “zelo posebno vez” in “močno povezavo”. Vir je dejal, da sta se že kar nekaj časa pogovarjala o drugem otroku: “O tem sta govorila že skoraj eno leto, če ne celo še dlje. Že celo večnost si je želela drugega otroka.”