Kako opremiš svoj dom kot modna blogerka

Helena Glazer je znana modna blogerka, ki že leta ustvarja blog Brooklyn Blonde. Pred kratkim je prenovila svoje stanovanje in najboljše nasvete glede opremljanja doma z veseljem zdaj deli tudi s tabo. Ker ima tako dodelan osebnostni slog, so bila seveda pričakovanja glede izgleda njenega prenovljenega doma zelo visoka, vendar pa zdaj celotni prostor izgleda še lepše, bolj toplo in neverjetno stilsko opremljeno. Sledijo Helenini nasveti za domače in stilsko opremljanje stanovanja za vsako sobo posebej.

DNEVNA SOBA PREJ IN POTEM:

“Nova preproga s tribal vzorcem dejansko naredi ta prostor in je popolnoma v mojem slogu. Sodoben vzorec poživi prostor, vendar je kljub vsemu še vedno dovolj nevtralen, da se zlije z stalo belo okolico. Stranske zlato-marmornate mizice pa izgledajo tako luksuzno, čeprav so bile zelo ugodne.”

JEDILNICA PREJ IN POTEM:

“Ta kmečka miza je en izmed mojih najljubših kosov pohištva – narejena je bila po meri s pomočjo gradbenega odra iz stavbe v New Yorku. Z možem sva oba odraščala v New Yorku, zato imava zelo rada detajle, ki prihajajo od tam, kjer so najine korenine. To je bil absolutno kos pohištva, za katerega sva odštela kar precej denarja, sva pa precej manj zapravila za krožnike, posode, jedilni pribor, tako da je povprečje kar ok.”

OTROŠKA SOBA PREJ IN POTEM:

“Ko gre za otroško sobo, je zame zelo pomembno, da so v sobi tako odprte kot zaprte omare za shranjevanje. Te viseče košare so kot nalašč za otroške knjige in male plišaste igračke, vse ostale velike igrače pa pospravi v zaprte koše, omare ali kovčke. Soba bo zato izgledala veliko bolj čista in elegantna – pa tudi spotikala se ne boš ves čas ob igrače!”

SPALNICA PREJ IN POTEM:

“Stoječa ogledala dodajo vsaki sobi dramatičnost in dimenzijo. Postavitev ogromnega ogledala ob posteljo za nočno omarico odpre celotno sobo in ji doda lahkoten in zračen občutek.”