Domov » Lepota & zdravje » Kako pogosto si tvoje najljubše zvezdnice umivajo lase

Kako pogosto si tvoje najljubše zvezdnice umivajo lase

Lepota & zdravjeNegaVIP
Kako pogosto si tvoje najljubše zvezdnice umivajo lase
📷 Selena Gomez / Instagram

Vsaka ima drugačen urnik: od razporeda treningov do delavnika. Obstaja pa nekaj stvari, za katere si moramo vse vzeti čas in umivanje las je že ena izmed njih. Nekatere ženske si lase umivajo vsak dan, medtem ko ostale, tako kot Kylie Jenner, Nicola Peltz, Selena Gomez in Gigi Hadid lase raje umivajo na nekaj dni.

Kako pogosto je potrebno umivanje las je bolj kot ne odvisno od strukture las. V nadaljevanju boš izvedela, na koliko dni si nekatere največje zvezdnice umivajo lase in kako se spopadajo z njimi tiste dni, ko niso sveže oprani.

Kim Kardashian West

V intervjuju za Into The Gloss je Kim razkrila: “Las si ne umivam vsak dan. Prvi dan mi naredijo fen frizuro, naslednji dan imam bolj razkuštran videz pričeske, tretji dan pa mi zlikajo lase, saj ta videz zahteva malo olj na laseh. Četrti dan običajno nosim polizan čop, peti dan pa je zopet dan D za umivanje las. Morda se zdi komu to malo pretirano. [Smeh]”

Nicola Peltz

Nicola je za Violet Grey razkrila, da je to “odvisno od tega ali delam. Če delam in na mojih laseh uporabljajo lak za lase, potem si jih umivam vsak dan. Če imam proste dni, potem si jih umijem vsak drugi dan. Obožujem balzame za lase in jih nanesem enormne količine – moj najljubši je Komenuka Bijin Moisturizing Hair Treatment.”

Kylie Jenner

V poglobljenem pregledu njenega dnevnega lepotnega režima, je Kylie za New York Times razkrila: “Včasih sem si lase umivala vsak dan, potem pa mi je kar nekaj oseb povedalo, da to ni dobro za lase, zato jih zdaj poskušam umivati vsak drugi dan.”

Gigi Hadid

V zaodrju modne revije Tom Ford za jesen/zima 2015 v Los Angelesu, je Gigi za Byrdie razkrila, da si “las običajno ne umijem po par dni, ker sem mnenja, da se mora pričeska malo poležati. In las nikakor ni potrebno umivati čisto vsak dan. Definitivno sem mnenja, da to izsuši lase, zato svojim privoščim malo pavze, kadar le lahko.”

Ciara

Na Grammyjevi rdeči preprogi je Ciara priznala: “Kako pogosto si umivam lase? Oh, to se ne bo slišalo najbolje, ampak če sem iskrena, lahko zdržim tudi po dva tedna brez umivanja las.”

Shailene Woodley

Shailene je za Into The Gloss dejala: “Lase šamponiram samo enkrat na mesec – bolj kot so mastni, bolje izgledajo.”

Amanda Seyfried

“Ne umivajte jih vsak dan!” je Amanda izjavila za People Stylewatch. “Lase si umivam na vsake tri dni in še nekaj let nazaj ne bi toliko časa zdržala brez umivanja. Uporabljam tudi suhi šampon in moji lasje zdaj izgledajo veliko bolj zdravi.”

Selena Gomez

Selena je reviji Elle priznala, da “uporabljam Pantene – trenutno Expert Intense Hydration in svojo nalogo odlično opravi, saj kamorkoli potujem, je suho ozračje. Ne uporabljam balzama. Umivam jih na nekje tri dni.”

Jennifer Aniston

Jennifer je za ABC News povedala, da “zagovarjam pristop, ki zahteva čim manj ukvarjanja z lasmi,” ki vključuje umivanje las “vsak drugi dan ali na vsake tri dni.”