Domov » VIP » Kim Kardashian vedno bolj podobna Beyoncé! Je šla pod nož?

Kim Kardashian vedno bolj podobna Beyoncé! Je šla pod nož?

VIP
Kim Kardashian vedno bolj podobna Beyoncé! Je šla pod nož?
📷 Kim Kardashian / Instagram

Kardashian-Jenner klan je že povsem vajen, da ljudje skritizirajo vsako stvar, ki jo naredijo in popolnoma nič drugače ni bilo z zadnjo KKW Beauty kolekcijo, ki jo na Instagramu promovira Kim Kardashian.

Kim je preteklih nekaj dni svoje sledilce razveseljevala z objavljanjem fotografij, ki so navdihnjene z obdobjem devetdesetih. Ampak, namesto da bi tí odklikali na njeno spletno stran in kupili nove izdelke, kot bi si verjetno zvezdnica sama želela, se je večina spotaknila ob izgled njenega obraza. No, njenega “novega obraza”, kot so ga poimenovali sami.

Vse se je začelo s tem, da naj bi Kim izgledala zelo podobna pokojni R&B pevki Aaliyah, za kar so nekateri rekli, da je “nespoštljivo” in “žalostno.” Huh!

Poleg primerjave z njo pa so oboževalci njen novi izgled primerjali tudi z Beyoncé.

Kljub številnim negativnim komentarjem pa so nekateri zvezdnici stopili v bran, da je pevki podobna zgolj zaradi izjemno narejene konture obraza, po kateri so prepoznavne Kardashianke.

Kim na zadnjih fotografijah brez dvoma izgleda zelo podobna Beyoncé, pa je nova podoba res plod le drugačne konture obraza? 🤔