fbpx

Kako se razlikujeta negovalni rutini kože Meghan Markle in Kate Middleton

Kate Middleton in Meghan Markle sta dve med nekaterimi najbolj fotografiranimi ženskami današnjega časa. Zaradi pomembne vloge Kate v britanski kraljevi družini, Meghanine igralske zgodovine in seveda poroke s princem Harryjem sta obe ženski nenehno v središču pozornosti, zaradi česar se od njiju pričakuje, da sta vedno urejeni.

Kate je znana po svojih valovitih laseh, rožnatih ustnicah in prefinjenih (a učinkovitih) mrežah okoli lasnih fig. Meghan pa je znana po svojih naravnih odtenkih, elegantnih pričeskah in najljubših dizajnerskih petah. Obe ženski sta na različne načine prišli v ospredje javnega življenja, a obe povsem enako pritegneta pozornost javnosti in tiska.

Kljub natrpanim urnikom in otrokom pa se zdi, da sta obe našli načine, kako ohranjati kožo brezhibno in seveda nas zanimajo vse podrobnosti. Spodaj odkrij razlike med rutino nege kože Meghan Markle in Kate Middleton.

Kate in Meghan prisegata na povsem drugačna olja

Tako Kate kot Meghan imata v svojih negovalnih rutinah olja za obraz, vendar pa prisegata na povsem različne izdelke. Kate obožuje šipkovo olje, ki se ponaša s kombinacijo maščobnih kislin, vitaminov in antioksidantov, ki so zasnovani tako, da pomagajo pri drobnih linijah in brazgotinah.

Meghan pa prisega na cenovno bolj ugodno olje in sicer na olje čajevca. “To ni najbolj glamurozno, ampak če pride do ureznine, pika komarja, majhnega izbruha mozoljev, ne glede na vse, je to moje malo zdravilo,” je leta 2014 povedala za Allure. “Je poceni, dovolj majhen za prenašanje in ga ves čas nosim s seboj.”

Meghan in Kate prisegata na različne znamke

Nekatere zvezdnice se strogo držijo svojih preverjenih izdelkov za nego kože, spet druge pa spremenijo svojo rutino in vedno iščejo neko novo učinkovitejšo stvar v negi kože. Meghan ponavadi rada preizkuša nove izdelke, vendar pa obstaja blagovna znamka, ki jo obožuje že leta in to je La Mer. Vizažist Spencer Barnes, ki je z Meghan sodeloval, ko je nastopala v seriji “Nepremagljivi dvojec”, je za ET povedal, da je bila omenjena znamka tista, ki se je je zvezdnica vedno držala. “La Mer je imela vedno rada in se je odlično držala svoje negovalne rutine kože,” je dejal Spencer. “Dobro je skrbela za svojo kožo in se vedno potrudila za vse dodatne detajle.”

Kate pa po navedbah Allure prisega na drugačno linijo izdelkov in si je privoščila številne njihove izdelke. Znamka? Nega kože Karin Herzog. Izdelki? Piling z blagim luščilom in krema za pore, če naštejemo le dva. Skrivnost njene čudovite kože? Kate za umivanje kože vsak dan uporablja flanelo, ne samo roke ali ščetko za obraz. Kate je tudi tista, ki ne poskuša konstantno drugih izdelkov, ampak se že leta drži le preverjenih.

Zvezdnici sta si različni tudi glede izbire vlažilne kreme

Ne predstavljamo si nege kože brez dobre vlažilne kreme. In tudi Kate in Meghan si je ne.

Kot je ugotovila Marie Claire, je Meghanina najljubša izbira vlažilna krema pravzaprav vlažilni serum za obraz od Kate Somerville. “Že leta hodim na Kateino kliniko v LA-ju na nege obraza … Še vedno uporabljam izdelke, da ohranim ta sijaj,” je Meg povedala za Beauty Banter.

S čim pa Kate ustvari ta čudovit sijaj, po katerem je znana? Uporablja Biotulin Supreme Skin Gel, ki po opisu na Biotulinovi spletni strani kožo hidrira in zmanjša gube “v samo 60-ih minutah”. Sliši se sanjsko! Zaradi Katinega petja hvalnic omenjenemu gelu pa je izdelek začela uporabljati tudi Michelle Obama.

Se Meghan in Kate poslužujeta botoksa?

Obstajajo nasprotujoča si poročila, vendar pa je dr. Munir Somji iz londonske klinike Dr. Medi Spa Clinic na družbenih omrežjih objavil fotografiji Kate pred in po, ki bi lahko namignili na njeno uporabo botoksa na njegovi kliniki.

“Upoštevajte zmanjšanje drobnih gub na čelu,” je dejal. “Upoštevajte pa tudi depresijo medialnega (srednjega dela) čela, vendar dvig stranskega repa čela.” Objava je bila hitro izbrisana in palača je celo zgodbo zanikala, toda glede na njeno kakovost kože se zdi, da si je Kate morda res dala nekaj popraviti.

Kaj pa Meghan? Kot piše Harper’s Bazaar, naj bi bila ena izmed slavnih oseb, ki preizkuša “organski botoks”, ki je sestavljen iz biotulinskega gela in se nanaša neposredno na kožo.