Domov » Zanimivosti » Kako sta lahko tudi vidva najsrečnejši par

Kako sta lahko tudi vidva najsrečnejši par

Zanimivosti
Kako sta lahko tudi vidva najsrečnejši par
📷 Desi Perkins / Instagram

Zdi se, kot da vsi pari okoli tebe neizmerno srečni. Tvoja starša sta drug v drugega zaljubljena tako kot prvi dan, tvoja stara starša bosta praznovala 50. obletnico poroke, tvoja najboljša prijateljica pa že leta s svojim fantom živi na svojem.

In kaj imajo vse te različne zveze skupnega? Veliko se pogovarjajo med seboj. In ne le poslušajo, ampak tudi slišijo, kaj ima partner za povedati. Kaj pa vsi ti pari počnejo vsak dan? Nekaj zelo preprostega.

Srečni pari komunicirajo med sabo. Konstantna komunikacija se zdi nekaj tako zelo običajnega, vendar pa kaj hitro lahko pozabimo nanjo. Če bi rada ohranila vajin odnos zdrav in srečen, so to tri stvari, ki jih morata upoštevati pri uspešni komunikaciji.

1. Izrazita svoje potrebe in občutke
Tvoj partner ne more vedeti, česa si želiš v razmerju, če mu tega ne poveš. Pomembno je, da se jasno izražaš glede svojih občutkov – ne glede na to ali si srečna ali žalostna – da bosta oba na isti valovni dolžini. Tvoja boljša polovica ne more brati tvojih misli, tako da je vse odvisno od tebe, kaj in kako mu poveš. Morda bosta celo izvedela kaj novega drug o drugem.

2. Bodita popolnoma iskrena
V trenutku, ko začneš lagati gredo lahko stvari zelo narobe. Če ne moreš biti iskrena z osebo, ki jo ljubiš, s kom si potem lahko iskrena? Povej mu za težek dan v službi, o prijateljici, ki te je prizadela itd. Več, kot boš delila z njim, bližje si bosta.

3. Nikar samo ne govorita, ampak tudi poslušajta
V zvezi sta dve osebi. Tudi tvoj partner mora dobiti priložnost za komunikacijo s tabo. Bodi dobra poslušalka in si poskusi zapomniti čim več, kar ti pove tvoj dragi. Nihče ni popoln in če si partner želi nekaj sprememb, da bi vajina zveza bolje delovala, bodi odprta glede njegovih idej in želja.

Če bosta komunikacijo vadila vsak dan, boš kaj kmalu opazila, da je vajina zveza bolj trdna kot kdajkoli prej. Včasih je težko narediti spremembe, vendar pa so pri največjih izzivih običajno tudi rezultati toliko boljši.

Na še mnogo vajinih skupnih obletnic!