Domov » Lepota & zdravje » Kako ti lahko vsaka tekoča podlaga pomaga v boju proti staranju

Kako ti lahko vsaka tekoča podlaga pomaga v boju proti staranju

Lepota & zdravjeLičenje
Kako ti lahko vsaka tekoča podlaga pomaga v boju proti staranju
📷 Kylie Cosmetics / Instagram

Ali ne bi bilo sanjsko, če bi ti tekoča podlaga pomagala izgledati bolj mladostno? No, s tem enostavnim trikom, ki ga lahko poskusiš sama doma, boš brez dvoma opazila veliko razliko na koncu ličenja!

Če tvoja tekoča podlaga izgleda nekoliko pusto, ko jo naneseš ali pa so zelo opazne fine linije in gube, potem preprosto moraš poskusiti ta trik, ki je izjemno priljubljen na lepotnih in modnih snemanjih ter modnih revijah, saj daje koži brezhiben videz.

In ne le to, čudovit je za suho kožo, lepo pa izgleda tudi na drugih tipih kož, ker naredi rosen, ne masten končni izgled.

Trik: Na hrbtni strani roke zmešaj tekočo podlago in anti-aging serum (po eno pumpico vsakega ali pa malo manj seruma). S čopičem ali gobico (ali prstnimi blazinicami) nanesi mešanico na obraz tako, kot bi samo tekočo podlago.

Serum za nego obraza L’amour (Drogerija.si)

Ko zaključiš z nanosom, nanesi na predele, kjer potrebuješ malo matiranja (običajno T-cona pri mastnih in mešanih tipih kož) tanko plast pudra v prahu ali kompaktnega pudra.

Če pa imaš suho do zelo suho kožo, pa bo bolj koristno, da v tekočo podlago namesto anti-aging seruma vmešaš anti-aging olje. Nanos mešanice je povsem enak.

Pomlajevalno olje za obraz Age Defy+ (Drogerija.si)

Tako enostavno se bo vsaka tekoča podlaga borila proti staranju in tvojo kožo naredila mladostno!