Blogerka tedna: Jessi Afshin – The Darling Detail

Jessi Afshin je 26-letna modna in inspirativna blogerka, pisateljica, navdušenka nad socialnimi mediji in ljubiteljica vseh ljubkih stvari, ki prihaja iz mesta Austin. Na teksaški univerzi je diplomirala iz modnega trgovanja/poslovanja in bila že v študentskih letih konstantno v stiku s HTML-jem, bloganjem, modno fotografijo/stiliranjem in socialnimi mediji. Namesto, da bi zvečer hodila v klube, je prosti čas raje preživljala na Pinterestu in Tumblr-ju, kjer je iskala vizualno inspiracijo.

Februarja 2013, ko je bila stara 19 let, je zbrala pogum in naredila odločilni korak ter začela pisati blog The Darling Detail. Istočasno je začela tudi delati za ‘lifestyle’ blogerko Camille Styles in se kaj hitro znašla v tej industriji – blogosferi, ki ji je neizmerno pri srcu. Bloganje je bilo sprva zgolj hobi, ki pa ga je kmalu začela jemati kot službo s polnim delovnim časom. Njen blog je namenjen poudarjanju trendovskih, klasičnih in vsakdanjih detajlov s posebnim poudarkom na hitri modi, profesionalni fotografiji in pisanju, s katerim se zelo enostavno poistovetiš. Jessin stil je eleganten, ženstven, z navdihujočimi modnimi dodatki, ki so dostopni širši množici in v trendu, od časa do časa pa jih nadomestijo luksuzni detajli.

View this post on Instagram

A post shared by Jessi Afshin (@jessi_afshin) on

Zase pravi, da je tudi inspirativna blogerka, to pa zato, ker želi skozi svoje osebne zgodbe svoje sledilce povezati z njihovimi občutki za stil in ustvarjalnost. Oblačila niso zgolj materialna dobrina, so tudi občutek izražanja in zaupanja. “Način, kako se oblačiš, je del tvojega sporočila svetu,” pravi Jessi in dodaja: “Verjamem, da je uspeh odvisen od tega, kako se predstaviš svetu.”

Njen blog: The Darling Detail

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry