Kylie Jenner razkrila, kaj vse jé v enem dnevu

Kylie Jenner je razkrila, kaj vse jé v enem dnevu in brez dvoma lahko rečemo, da zvezdnica serije Keeping Up With Kardashians živi svoje najboljše življenje.

22-letnica je za Harper’s Bazaar povedala: “Če bi obstajal obraz lačno-jeznega, bi to bila jaz,” je razkrila na začetku videa ter da je njena 2-letna hči Stormi Webster to povzela po njej. “In Stormi ga ima tudi. Ker ko je ta mala deklica malo lačna, se spremeni v drugega otroka. Torej, če se vprašate, po kom ima to, je to zagotovo po meni.”

Da bi se izognila kakršnikoli jezni-lakoti, ustanoviteljica Kylie Cosmetics vsak dan začne z zdravim napitkom bodisi kostne juhe, v katero zmeša “sivko in limono” ali sokom zelene. “V hladilniku imam cel predal surove zelene, da jo lahko svežo stisnem v sok,” je pojasnila o zelenjavni pijači.

Čeprav je ljubiteljica tako kave kot čaja, pa Kylie priznava, da se trudi, da bi zaužila obeh pijač manj. Kadar potrebuje kofeinsko spodbudo, Kalifornijčanka “obožuje” breskov čaj ali najljubšo kavo – vanilijev ledeni latte z ovsenim mlekom.

Po zajtrku s Stormi, ki obožuje puranjo slanino in bagete, se Kylie začne pripravljati na kosilo. Ker “ne morem jesti iste stvari vsak dan,” ima več možnosti, ki vključujejo piščančje meso z limono in zelenjavo ter tacose.

Kadar potuje pa si za obrok sredi dneva vedno naroči piščanca z limono z belim rižem in zelenjavo. Podjetnica običajno zaprosi za solato iz listnatega ohrovta z jalapeño čiliji in krutoni. “To je bomba,” pojasni.

Za večerjo pa Jennerka nima določene jedi. Kadar ne kuha zase in za Stormi, ob koncu dneva običajno uživa suši. “Verjetno preveč jem suši,” priznava. Njeni najljubši so rumenoplavuti sashimi, sashimi iz bele ribe, albacore s hrustljavo čebulo in začinjeno tunino na riževi torti. “Preizkusila bom karkoli,” je dodala milijarderka in poudarila, da potegne črto pri uživanju še žive hrane.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry