Kakšna je razlika med originalno Beautyblender gobico in drogerijskimi kopijami

Beautyblender je na bolje spremenil postopek nanašanja in blendanja ličil, zaradi katerega je nanos vsake podlage kot poezija. In čeprav si kar težko predstavljamo nanos ličil brez njega, pa ne moremo zanikati, da stane vsaj nekajkrat več kot ostale drogerijske gobice.

Pa je tako gromozanska razlika tudi v kvaliteti? Ali bi lahko drogerijske različice nadomestile originalno? Pa poglejmo…

Navdušenje nad Beautyblender (BB) gobico ni popolnoma nič pretirano. Ko je BB gobica vlažna se poveča, tako kot tudi njene drogerijske različice, zaradi česar je nanašanje ličil enostavnejše. Potrebno pa je omeniti, da čeprav BB absorbira vodo, ne absorbira tudi ličil, kar pa ni bilo dokazano za nobeno drogerijsko različico. Ličila, ki se zadržijo v notranjosti poceni gobic iz drogerij, sčasoma povzročijo razrast bakterij kljub temu, da jih redno čistiš.

Torej, poceni gobice so pogosteje krive za neželeno draženje kože, nastanek dermatitisa in izbruhe mozoljev. Te gobice bi morala za preprečevanje teh težav menjati precej bolj pogosto kot Beautyblender, kar pa sčasoma, ko sešteješ vse zneske, nanese precej več kot pa ena BB gobica. In da niti ne omenjamo, da je nanos ličil z Beautyblenderjem vedno brezhiben.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry