Kakšne nore poslikave teles v Cityparku

Ste opazili, da so po Cityparku hodili mnogi, ki so imeli po telesih prave mojstrske poslikave

Poslikava telesa v Cityparku - Modna.si
V Cityparku ste mojstrico poslikave telesa lahko spremljali v živo (Foto: Robert Krumpak)

oziroma »bodypainting«? Cel vikend jih je bilo polno, saj je kreatorka in umetnica na glavnem hodniku ustvarjala izjemne poslikave teles, ki ste jih lahko videli v živo. To je bila še ena od popestritev, ki smo jo imeli v našem največjem nakupovalnem središču ob dnevu mučenikov in razstavi jeklenih konjičkov.

V Cityparku si še vedno lahko ogledate redko in bogato razstavo brezčasnih motorjev Harley Davidson. Središče je za nekaj časa postalo drugi dom motornim kolesom, kot so Road King in Street Glide, ki že 120 let navdušujejo različne generacije motorističnih navdušencev. Najbolj atraktiven med njimi pa je vsekakor vojaški motocikel iz leta 1942. Razstavo si lahko ogledate vse do te sobote in se za lep spomin fotografirajte s katerim od motorjev.

Motorji Harley-Davidson v Cityparku - Modna.si
Razstavo si lahko ogledate do sobote, 18. marca, in se za lep spomin fotografirate s katerim od motorjev

Naše največje nakupovalno središče bo v sodelovanju z ekipo Car Scene Slovenia ter skupnostjo Ljubitelji hitrosti in avtomobilov na strehi parkirne hiše gostilo pravo poslastico za vse ljubitelje hitrosti in posebnih avtomobilov. To soboto se bo na dogodku »Dobrodelni rooftop meet!« zbralo več kot 200 vozil iz cele Slovenije, med katerimi bodo tudi zanimivi primerki znamk vozil, kot sta Porsche in Lotus ter še mnogi drugi eksotični avtomobili.