fbpx

Razkrito, zakaj je nastop Lady Gaga na Oskarjih izgledal kot vaja

Lady Gaga je v nedeljo, 12. marca nastopila na filmskih nagradah Oskarji in številni so bili presenečeni in kar malo šokirani nad njenim videzom. Zvezdnica ni bila naličena, oblečene pa je imela Converse superge, majico in strgane kavbojke, kot da bi bil nastop nekakšna privatna vaja v studiu.

Preberi si tudi:
Lady Gaga - Modna.si

Lady Gaga brez ličil, v supergah, majici in strganih hlačah nastopila na Oskarjih 2023

Lady Gaga je na Oskarjih 2023 v živo zapela pesem, ki jo je napisala za film Top Gun: Maverick. 36-letna z Oskarjem nagrajena pevka je v nedeljo, 12.…

V dneh pred podelitvijo Oskarjev je bilo sicer objavljeno, da Lady Gaga ne more nastopiti, saj je sredi snemanja. Potem pa je bilo nenadoma, v nedeljo (12. marca) razkrito, da se bo zvezdnica udeležila nagrad in celo izvedla svojo nominirano pesem Top Gun: Maverick.

Izvršna producenta Oskarjev 2023 Ricky Kirshner in Glenn Weiss sta za THR pojasnila, zakaj je pevkin nastop izgledal tako, kot je.

Ricky je pojasnil, kaj se je dogajalo v zakulisju: “Iskreno povedano, in to ni zato, da bi se trepljali po rami, ker smo v tem zelo slabi, vendar smo z leti zgradili zaupanje v odnosu z Gago – jaz sem z njo sodeloval že pri nastopu na Super Bowlu, Glenn pa je z njo snemal že številne podelitve nagrad, vključno z nastopom ‘Shallow’ na podelitvi Oskarjev. Res si je želela nekaj narediti. Iskreno, trenutno snema svoj film [nadaljevanje Jokerja] – ni šlo za nobeno prevaro. In v četrtek, malo čez četrto uro, smo dobili sporočilo, da želi nekaj poskusiti, da ni imela časa pripraviti velikega nastopa, vendar želi, da je neobdelan in da ljudje vidijo pravo Gago in z glasom, kakršnega ima, tako ne potrebuješ več kot to.”

Preberi si tudi:
Jimmy Kimmel, Chris Rock, Will Smith - Modna.si

Oskarji 2023: Vse šale na račun lanskoletne klofute Willa Smitha Chrisu Rocku

Bilo je neizogibno: eno leto po incidentu klofute med Willa Smitha Chrisu Rocku na podelitvi Oskarjev 2022 ni manjkalo trenutkov, ki bi se na humorni način spominjali incidenta…