NIVEA serum Q10 poskrbi, da je v ospredju vaš obraz in ne gube

Ob vsakdanjem stresu, hitrem življenjskem tempu in poplavi nasvetov, kako odpraviti gube, se nam kaj hitro zazdi, da je optimalna skrb za videz naše kože nemogoča. Za mladosten obraz pa kljub temu lahko poskrbimo z uporabo visoko učinkovitih negovalnih izdelkov, kot je novi NIVEA serum Q10, ki drobne gubice zapolni že po prvih petih minutah.

Obraz lahko ustvari več kot tisoč različnih izrazov, ki so pogosto celo močnejši od izrečenih besed. Čeprav nam takšna obrazna mimika podari edinstvenost, leta pa prinesejo modrost, nam gubice običajno niso preveč pri srcu.

NIVEA serum Q10 proti gubam - Modna.si
NIVEA je trgu predstavila serum z višjo ravnjo pomlajevalnega delovanja

Pri ustvarjanju novega izdelka so Beiersdorfove znanstvenike navdihnile potrebe aktivnih in zaposlenih žensk, ki imajo prenatrpan urnik, da bi negi kože posvetile več ur tedensko. Njim v čast so predstavili NIVEA serum Q10 z višjo ravnjo pomlajevalnega delovanja in s takojšnjimi vidnimi učinki na zapolnjevanje gubic.

Delovanje proti gubam od znotraj navzven

Skrivnost učinkovanja NIVEA seruma Q10 s ciljanim polnilom proti gubam je 5% aktivni kompleks s čistim koencimom Q10 in peptidi Bioxifill. Ti so postali zelo priljubljeni v pomladitvenih izdelkih, saj prodrejo direktno v kožo, kjer sprožajo ponovno aktivacijo proizvodnje kolagena. Poleg tega imajo učinek vezave in zadrževanja vode na površini kože, kar daje občutek mehkobe, gladkosti in navlaženosti.

NIVEA serum Q10 proti gubam - Modna.si
Aktivni kompleks in peptidi v koži pospešujejo proizvodnjo kolagena

Takojšnja zapolnitev in dolgotrajna nega

Prve vidne spremembe serum pusti zgolj 5 minut po nanosu, medtem ko bodo opazne gube na čelu, okoli oči in ustnic, pa tudi nazolabilabialne linije vidno zapolnjene že v dveh tednih. Z vsakodnevno uporabo, ki jo lahko dopolnite s svojo najljubšo dnevno kremo Q10, pa se po štirih tednih vidno zmanjša kar 50 odstotkov gub.

Novi serum je pri nas že na voljo v DM in TUŠ drogerijah.