Oskarji 2023: Vse šale na račun lanskoletne klofute Willa Smitha Chrisu Rocku

Bilo je neizogibno: eno leto po incidentu klofute med Willa Smitha Chrisu Rocku na podelitvi Oskarjev 2022 ni manjkalo trenutkov, ki bi se na humorni način spominjali incidenta leto dni pozneje na podelitvi Oskarjev 2023.

Voditelj Jimmy Kimmel se ni mogel zadržati in se je situacije spomnila že s šalo v uvodnem monologu, pri čemer se je dosledno skliceval bodisi na klofuto bodisi na kariero Willa Smitha na splošno.

Spodaj si oglej vse omembe incidenta s klofuto tekom letošnjih Oskarjev.

Med uvodnim monologom se je Jimmy pošalil o tem, kaj bi se zgodilo vsakomur, ki bi zagrešil nasilno dejanje.

“Imamo stroge politike, če kdo v tem gledališču stori dejanje nasilja na kateri koli točki šova, vam bodo podelili Oskarja za najboljšega igralca in dovolili vam bodo, da imate 19 minut dolg govor,” se je pošalil.

Jimmy se je pošalil tudi o več nominirancih, ki bi se borili v njegovem imenu.

“Če koga od vas razjezi šala in se odloči, da želi priti sem gor in se tepsti, ne bo lahko. Najprej boste morali preko nekaj mojih prijateljev,” je rekel in omenil Michaela B Jordana, Michelle Yeoh, Pedra Pascala, Andrewa Garfielda, Stevena Spielberga in dolgoletnega pomočnika Guillerma.

V nekem trenutku se je Jimmy pošalil o možnostih boja.

“Nocoj je nominiranih pet irskih igralcev, kar pomeni, da so se možnosti za še en boj na odru močno povečale,” je dejal.

Pred predstavitvijo za najboljši dokumentarni celovečerni film je Jimmy prišel na oder, da bi povedal še eno šalo. Če ne veš, se je incident zgodil prav v času, ko je Chris Rock lani predstavljal to kategorijo.

“Naša naslednja kategorija je dokumentarni film, kjer smo, kot se morda spomnite, lani imeli tisti majhen spopad. Upam, da bo tokrat šlo brez težav ali vsaj brez klofute,” je dejal.

Okoli 22. ure., dve uri po začetku šova, je Jimmy rekel: “Na tej točki oddaje kar malo pogrešate klofuto, kajne?”

Preberi si tudi:
Oskarji 2023 - Modna.si

Oskarji letos prekinjajo svojo več kot 60-letno tradicijo

Več kot 60 let je bila preproga na filmskih nagradah Oskarji rdeče barve, vendar pa so se za leto 2023 organizatorji odločili, da naredijo spremembo. Je to zaradi…