Lady Gaga brez ličil, v supergah, majici in strganih hlačah nastopila na Oskarjih 2023

Lady Gaga je na Oskarjih 2023 v živo zapela pesem, ki jo je napisala za film Top Gun: Maverick.

36-letna z Oskarjem nagrajena pevka je v nedeljo, 12. marca na podelitvi izvedla svojo pesem “Hold My Hand” v gledališču Dolby v Hollywoodu.

Za razliko od svojega glamuroznega prihoda na rdečo preprogo, se je zvezdnica odločila, da bo pesem izvedla brez ličil, oblečena pa je bila v črno majico, strgane kavbojke in Converse superge.

Lady Gaga je na rdeči preprogi nosila obleko najnovejše kolekcije znamke Versace, ki jo je še nekaj dni nazaj na modni reviji predstavila Gigi Hadid.

“Hold My Hand” je bila nominirana za najboljšo izvirno pesem. V tej kategoriji je bila Lady Gaga nominirana že tretjič – leta 2016 je bila nominirana za “Til It Happens to You” in ponovno leta 2019 za “Shallow”, ko je tudi zmagala. Leta 2019 pa je bila Lady Gaga nominirana za najboljšo igralko za vlogo v filmu Zvezda je rojena (A Star is Born).

Preberi si tudi:
Lady Gaga - Modna.si

Lady Gaga o tem, kaj bi počela, če ne bi bila slavna pevka

Lady Gaga je nedvomno ena najbolj prepoznavnih zvezd na svetu. Njeni načrti za prihodnost pa so nekoliko manj znani javnosti. 36-letna pevka je v nedavnem intervjuju spregovorila o…