Lady Gaga o tem, kaj bi počela, če ne bi bila slavna pevka

Lady Gaga je nedvomno ena najbolj prepoznavnih zvezd na svetu. Njeni načrti za prihodnost pa so nekoliko manj znani javnosti.

36-letna pevka je v nedavnem intervjuju spregovorila o tem, kaj bi rada počela v prihodnosti. Razkrila pa je tudi, kaj bi počela danes, če ne bi bila slavna zvezdnica.

“Pravzaprav me res zanima življenje bolj v samoti. Res je lepo imeti čas, da si sam, si ekspanziven in veš, da si dovolj,” je povedala za Wallpaper, ko so jo vprašali o prihodnosti.

“Želim si, da bi lahko to povedala svojemu mlajšemu jazu. Ko sem bila mlajša, sem veliko časa preživela sama in pisala glasbo. Toda bolj ko sem postajala uspešna, bolj sem čutila, da potrebujem druge ljudi, da mi povedo, da sem dobra,” je dodala.

Dandanes pa je ne osrečuje najbolj obiskovanje podelitev s svojimi glasbenimi kolegi.

“Veliko sem doma in delam … to je tisto, kar me resnično osrečuje,” je rekla.

In čeprav se je njeno življenje zdaj drastično spremenilo od začetka njene kariere, je Lady Gaga razkrila, da njena želja ne bi bila drugačna, če ne bi dosegla velikega uspeha.

“Če ne bi bila tako uspešna, kot sem danes – zelo sem hvaležna za svoj uspeh – bi to še vedno počela, bila bi na Lower East Sideu,” je povedala za publikacijo. “To bi počela ne glede na vse. Absolutno, 100-odstotno.”